Hoppa till innehållet
Syksyn uudet tuotteet

Höstens nya produkter

I hösten nyheter nya produkter känner man smaken av äkta och okomplicerade smaker. Prova på våra nya produkter och berätta vad du tycker!

keittokinkku ja savukinkku

Rökt skinka och formskinka

Traditionellt handgjorda möra pålägg görs ytterst varsamt från hela köttdelar. Mörheten och saftigheten både känns och syns tack vare att skivorna är något tjockare. Rökt skinka röks varsamt i nät, så att smaken från alrök når långt in i produkten. Formskinka kokas länge och med låg temperatur. På så vis får produkten sin alldeles egna, mjuka smak. Den höga kötthalten och det äkta havssaltet ser till att det blir en riktig smakupplevelse.

Produktinformation för rökt skinka.
Produktinformation för formskinka.

Kotimainen pippurimeetvursti

Inhemsk medwurst med peppar

Aromatisk, rostad svartpeppar blandas ner tillsammans med medwursten. Tack vare detta känner man av den mjuka pepparsmaken i hela produkten. Medwursten kallröks lätt i rök från äkta alspån. Under den långa eftermognadsprocessen bildar smakerna av kött, peppar och rök en väldigt angenäm helhet. Produktinformation.

Lisäaineeton kunnon lenkki

länkkorv i naturtarm utan tillsatsämnen

Länge höll vi på med den här produkten, och nu är den här. En riktig länk utan tillsatsämnen, som smakar gott på riktigt. Till den använder vi endast kött, vatten, potatismjöl och kryddor. Inga tillsatsämnen alls. Köttet är 100 % finskt, GM-fritt gris- och nötkött från Snellmans familjegårdar. Korven är kryddad med äkta havssalt och innehåller ingen svål eller maskinurbenat kött.

Porsaan ulkofileepihvi

Porsaan ulkofilee

ytterfilé av gris och ytterfilébiffar

Av riktiga lantgrisens ytterfilé får man en ordentlig filé och stora biffar. 100 % finskt, GM-fritt kött från rejälä familjegårdar. Nu i familjeförpackning.

Naudan keittoliha

benfri soppkött av nöt

En finsk, gm-fri, benfri bit av nöt framrygg. En verklig produkt för mattillredningen. Det mjuka nötköttet passar utmärkt till soppor och olika grytor. Produktinformation.

Juhlafilee

festfilé

Filén är saltad och på ytan finns ett lager smakfett som ger härlig saftighet under tillredningen. Herr Snellmans festfilé görs av gm-fri, finländsk ytterfilé från lantgris. Produktinformation.