Hoppa till innehållet

Vardagslyx när den är som bäst: ”Tomat var definitivt den mest önskade smaken”

Mjuk och läcker Tomatleverkorv 150 g är något som efterfrågats länge från Herr Snellman.

Den nya leverkorven ger också lättnad för den som irriterar sig på det faktum att leverpastejaskarna inte längre finns på marknaden – detta eftersom den nya leverkorven även fungerar som bredbart pålägg.

Konsumentundersökningar har visat att just tomat är det alternativ som saknats i Snellmans leverkorvsportfölj.

Leverkorv med tomat 150 g.

– Den mjuka sötman från tomaten och den sammetslena konsistensen av leverkorven utgör en fantastisk kombination. Den smakfulla buljongen, som vi själva tillverkar, ger leverkorven en rik smak. Vi har också lyckats bra med konsistensen, när leverkorven både kan bredas ut och skäras i skivor, berättar produktchef Johanna Salo.

En annan anmärkningsvärd nyhet är malet kött i 250 grams förpackning, som nu gör comeback. Sett ur konsumentens synvinkel finns det nu ännu större valmöjligheter och förändringen tar också bättre i beaktande variationen mellan vårt lands olika hushåll.

Malet kött av nöt 10 % 250 g.

Små förpackningsstorlekar efterfrågas alltmer i alla produktgrupper i takt med att familjestorlekarna minskar och de individuella konsumtionsvanorna ökar.

– Ofta är det lätt att stirra sig blind på större helheter och bara vilja öka, men vi måste också våga ta steg i denna riktning. Det finns många typer av konsumtionssituationer. I slutet av år 2022 bodde 1,3 miljoner finländare i enmanshushåll, så det kommer säkert att finnas en efterfrågan på 250-gramspaketet, säger marknads- och kommunikationsdirektör Tommi Fors.

Marinerade köttstrimlor av lantgris 400 g.

Också marinerade köttstrimlor av lantgris 400 g har förnyats. De populära kryddade strimlorna underlättar matlagningen och strimlorna är mer löst och luftigt packade också färdigsaltade. Den mjuka marinaden som valts för produkten fungerar med många olika sorters mat.

Nyheter, september 2023: