Hoppa till innehållet
Snabba och krispiga filéflarn av lantgris Shanghai sizzle 350 g
Snabba och krispiga filéflarn av lantgris Shanghai sizzle 350 g

Snabba och krispiga filéflarn av lantgris Shanghai sizzle 350 g

Krispigt panerade filéflarn av lantgris med en lämpligt eldig Shanghai Sizzle-sås ger dig smaken av den asiatiska restaurangvärlden direkt till ditt hemmakök. Såsen är en perfekt blandning av sötma, fräschör och bitsk chili. Flarnen går enkelt och snabbt att tillreda krispiga i en airfryer, på stekpannan eller i ugn. Såsen som följer med i förpackningen rör du ner i flarnen. Testa som snabbmat med nudlar, ris eller sallad.

61%

350g

Produktinformation

Ingredienser
Panerat griskött 300 g: Finländsk gris ytterfilé) (71 %), majsgryn, vatten, rapsolja, majsmjöl, risstärkelse, kryddor (svartpeppar, paprika, lökpulver, vitlök), salt, majsstärkelse, paprikaextrakt, antioxidationsmedel (E331), socker, rödvinsvinäger, glukos, ättika. Kryddsås 50 g: vatten, socker, SESAMOLJA, salt, modifierad majsstärkelse, ättika, chili, rödvinsvinäger, kryddor (paprika, vitlök), glukossirap, fermenterat risalkohol (vatten, ris, alkohol, salt, rismalt), rörsockersirap, äppeljuice koncentrat, limesaftkoncentrat, vitlök, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330, E260), paprikaextrakt, arom.

Produktnummer
15108

EAN-kod
6409620015892

Näringsinnehåll

Energi kcal 191 kcal
Energi kJ 799 kJ
Fett 8.6 g
- varav mättat fett 1.6 g
Kolhydrat 14 g
- varav sockerarter 5 g
Protein 14 g
Salt 1.5 g
Laktos 0 g

Tillredningstips

I airfryer: Grädda i 180 °C i ca 8 minuter. Blanda såsen med de kokta flarn och servera genast. I ugnen: Grädda filéflarn i 225 °C i ca 10 minuter. Blanda såsen med de kokta flarnen och servera genast. I en panna: Hetta upp ca 2 msk olja i en panna och stek flarnen, vänd då och då, i ca 3 – 4 minuter. Lägg de kokta flarnen på en plåt på hushållspapper en stund. Blanda såsen med köttet och servera genast.