Snabba och krispiga filéflarn av lantgris Shanghai sizzle 350 g
Krispigt panerade filéflarn av lantgris med en lämpligt eldig Shanghai Sizzle-sås ger dig smaken av den asiatiska restaurangvärlden direkt till ditt hemmakök. Såsen är en perfekt blandning av sötma, fräschör och bitsk chili. Flarnen går enkelt och snabbt att tillreda krispiga i en airfryer, på stekpannan eller i ugn. Såsen som följer med i förpackningen rör du ner i flarnen. Testa som snabbmat med nudlar, ris eller sallad.
Köttinnehåll
61%
Vikt
350g
Produktinformation
Ingredienser
Panerat griskött 300 g: Finländsk gris ytterfilé) (71 %), majsgryn, vatten, rapsolja, majsmjöl, risstärkelse, kryddor (svartpeppar, paprika, lökpulver, vitlök), salt, majsstärkelse, paprikaextrakt, antioxidationsmedel (E331), socker, rödvinsvinäger, glukos, ättika. Kryddsås 50 g: vatten, socker, SESAMOLJA, salt, modifierad majsstärkelse, ättika, chili, rödvinsvinäger, kryddor (paprika, vitlök), glukossirap, fermenterat risalkohol (vatten, ris, alkohol, salt, rismalt), rörsockersirap, äppeljuice koncentrat, limesaftkoncentrat, vitlök, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330, E260), paprikaextrakt, arom.
Produktnummer
15108
EAN-kod
6409620015892
Näringsinnehåll
Energi kcal | 191 kcal |
Energi kJ | 799 kJ |
Fett | 8.6 g |
- varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 14 g |
- varav sockerarter | 5 g |
Protein | 14 g |
Salt | 1.5 g |
Laktos | 0 g |
Tillredningstips
I airfryer: Grädda i 180 °C i ca 8 minuter. Blanda såsen med de kokta flarn och servera genast. I ugnen: Grädda filéflarn i 225 °C i ca 10 minuter. Blanda såsen med de kokta flarnen och servera genast. I en panna: Hetta upp ca 2 msk olja i en panna och stek flarnen, vänd då och då, i ca 3 – 4 minuter. Lägg de kokta flarnen på en plåt på hushållspapper en stund. Blanda såsen med köttet och servera genast.