Shanghai sizzle pita
40min (varav 30min aktiv)
4
Lätt
Ingredienser
Kålsallad
- 200 g vitkål
- 1 små röd chili
- 1 saft och skal av en lime
- 2 msk olivolja
- 1 tsk fullkornssenap
- 1 msk rinnande honung
- 1 tsk lökpulver
- 0.3 tsk salt
- 0.3 tsk svartpeppar
- 1 kruka persilja
Dessutom
- 2 tomat
- 0.3 gurka
Instruktioner
Skiva kålen i tunna strimlor. Blanda alla salladsingredienser utom persiljan i en stor skål och låt ta smak medan du förbereder filéskivorna.
Tillred Shanghai Sizzle-filéflarnen i airfryer (180 grader och 12 min), vänd bitarna halvvägs och rör ned såsen som följde med i förpackningen.
Värm pitabrödet i airfryer (180 grader och 3 min).
Blanda slutligen ner bladpersilja i vitkålssalladen och packa sen ditt pitabröd med Shanghai Sizzle filéflarn och sallad. Om du vill kan du även lägga tomat- och gurkskivor i brödet.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 330 g | |
---|---|---|
Energi | 729 kJ / 173 kcal | 2405 kJ / 572 kcal |
Fett | 5 g | 16.4 g |
- varav mättat fett | 0.8 g | 2.6 g |
Kolhydrat | 24 g | 79.3 g |
- varav sockerarter | 4.5 g | 14.7 g |
Protein | 7 g | 23 g |
Fiber | 2.1 g | 6.8 g |
Salt | 0.9 g | 3 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.