Hoppa till innehållet
Chorizo på jägarens vis

Chorizo på jägarens vis

2

Detta recept från Villiruoka bloggen var med i vår tävling “All Natural-smakresa”. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.

Ingredienser

  • 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
Enbärssylt
  • En näve bär
  • En näve socker
  • en skvätt vatten
Svampröra:
  • matsutake svampar eller stensopp
  • lök
  • grädde
  • salt
Rödlök-äpplebrygd
  • lök
  • äpple
  • en näve socker och salt
Syrlig fräsch sallad:
  • ruccola
  • körsbärstomater
  • lingon
  • olja
  • ättika
  • En näve socker

Instruktioner

  1. Krossa bär (t.ex. enbär) i en mortel. Tillsätt socker till en skvätt kokande vatten och koka snabbt ihop. Låt svalna

  2. Fräs hackad lök, tillsätt blötlagda svampar (om du använder torkade), grädde och salt. Koka ihop

  3. Skala och skiva löken och äpplena. Fräs i en panna och tillsätt socker och salt. Låt sjuda under lock

  4. Gör salladen: Blanda ruccola, körsbärstomater och lingon. Häll på en blandning av rapsolja, ättikssprit och socker

  5. Grilla korvarna och servera dem tillsammans med resten av tillbehören.

Detta recept från Villiruoka bloggen var med i vår tävling “All Natural-smakresa”. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.

Kommentera, ge ett tips eller ställ en fråga

* Obligatoriska fält

Spara

Till inköpslistan