
Chorizo på jägarens vis
2
Detta recept från Villiruoka bloggen var med i vår tävling “All Natural-smakresa”. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.
Ingredienser
- 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
Enbärssylt
- En näve bär
- En näve socker
- en skvätt vatten
Svampröra:
- matsutake svampar eller stensopp
- lök
- grädde
- salt
Rödlök-äpplebrygd
- lök
- äpple
- en näve socker och salt
Syrlig fräsch sallad:
- ruccola
- körsbärstomater
- lingon
- olja
- ättika
- En näve socker
Instruktioner
-
Krossa bär (t.ex. enbär) i en mortel. Tillsätt socker till en skvätt kokande vatten och koka snabbt ihop. Låt svalna
-
Fräs hackad lök, tillsätt blötlagda svampar (om du använder torkade), grädde och salt. Koka ihop
-
Skala och skiva löken och äpplena. Fräs i en panna och tillsätt socker och salt. Låt sjuda under lock
-
Gör salladen: Blanda ruccola, körsbärstomater och lingon. Häll på en blandning av rapsolja, ättikssprit och socker
-
Grilla korvarna och servera dem tillsammans med resten av tillbehören.
Detta recept från Villiruoka bloggen var med i vår tävling “All Natural-smakresa”. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.