Chorizo på jägarens vis
2
Detta recept från Villiruoka bloggen var med i vår tävling “All Natural-smakresa”. I tävlingen utmanade vi finländska bloggare att skapa sitt eget recept med våra helt tillsatsfria All Natural-korvar.
Ingredienser
- 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
Enbärssylt
- En näve bär
- En näve socker
- en skvätt vatten
Svampröra:
- matsutake svampar eller stensopp
- lök
- grädde
- salt
Rödlök-äpplebrygd
- lök
- äpple
- en näve socker och salt
Syrlig fräsch sallad:
- ruccola
- körsbärstomater
- lingon
- olja
- ättika
- En näve socker
Instruktioner
Krossa bär (t.ex. enbär) i en mortel. Tillsätt socker till en skvätt kokande vatten och koka snabbt ihop. Låt svalna
Fräs hackad lök, tillsätt blötlagda svampar (om du använder torkade), grädde och salt. Koka ihop
Skala och skiva löken och äpplena. Fräs i en panna och tillsätt socker och salt. Låt sjuda under lock
Gör salladen: Blanda ruccola, körsbärstomater och lingon. Häll på en blandning av rapsolja, ättikssprit och socker
Grilla korvarna och servera dem tillsammans med resten av tillbehören.