Chorizo erämiehen tapaan

Chorizo erämiehen tapaan

Tämä Villiruokablogi -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

2

Ainekset

  • 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
Katajanmarjahilloke
  • Kourallinen marjoja
  • kourallinen sokeria
  • tilkka vettä
Sienimuhennos
  • matsukake sieniä tai herkkutatteja
  • sipulia
  • kermaa
  • suola
Punasipuli-omena-hauduke
  • sipulia
  • omenaa
  • ripaus sokeria ja suolaa
Kirpeän raikas salaatti
  • rucolaa
  • kirsikkatomaatteja
  • puolukoita
  • öljyä
  • etikkaa
  • ripaus sokeria

Tee näin

  1. Murskaa marjat (esim. katajanmarjoja) morttelissa. Lisää sokerin kanssa kiehuvaan vesitilkkaan ja keitä nopeasti kokoon. Anna jäähtyä
  2. Kuullota silputtu sipuli, lisää liotetut sienet (jos käytät kuivattuja), kerma ja suola. Keitetään hiljakseen kokoon
  3. Kuori ja viipaloi sipulit ja omena. Kuullota pannulla ja lisää sokeri ja suola. Anna hautua kannen alla
  4. Sekoita salatin ainekset, rucolas, kirsikkatomaatit ja puolukat. Pirskauta päälle rypsiöljystä, väkiviinaetikasta ja sokerista sekoitettua kastiketta
  5. Grillaa makkarat ja tarjoile läpimät makkarat muiden lisukkeiden kanssa.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä