
Chorizo erämiehen tapaan
2
Tämä Villiruokablogi -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.
Ainekset
- 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
Katajanmarjahilloke
- Kourallinen marjoja
- kourallinen sokeria
- tilkka vettä
Sienimuhennos
- matsukake sieniä tai herkkutatteja
- sipulia
- kermaa
- suola
Punasipuli-omena-hauduke
- sipulia
- omenaa
- ripaus sokeria ja suolaa
Kirpeän raikas salaatti
- rucolaa
- kirsikkatomaatteja
- puolukoita
- öljyä
- etikkaa
- ripaus sokeria
Ohje
- Murskaa marjat (esim. katajanmarjoja) morttelissa. Lisää sokerin kanssa kiehuvaan vesitilkkaan ja keitä nopeasti kokoon. Anna jäähtyä
- Kuullota silputtu sipuli, lisää liotetut sienet (jos käytät kuivattuja), kerma ja suola. Keitetään hiljakseen kokoon
- Kuori ja viipaloi sipulit ja omena. Kuullota pannulla ja lisää sokeri ja suola. Anna hautua kannen alla
- Sekoita salatin ainekset, rucola, kirsikkatomaatit ja puolukat. Pirskauta päälle rypsiöljystä, väkiviinaetikasta ja sokerista sekoitettua kastiketta
- Grillaa makkarat ja tarjoile läpimät makkarat muiden lisukkeiden kanssa.
Tämä Villiruokablogi -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.