
Chorizo erämiehen tapaan
2
Tämä Villiruokablogi -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.
Ainekset
- 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
Katajanmarjahilloke
- Kourallinen marjoja
- kourallinen sokeria
- tilkka vettä
Sienimuhennos
- matsukake sieniä tai herkkutatteja
- sipulia
- kermaa
- suola
Punasipuli-omena-hauduke
- sipulia
- omenaa
- ripaus sokeria ja suolaa
Kirpeän raikas salaatti
- rucolaa
- kirsikkatomaatteja
- puolukoita
- öljyä
- etikkaa
- ripaus sokeria
Ohje
Murskaa marjat (esim. katajanmarjoja) morttelissa. Lisää sokerin kanssa kiehuvaan vesitilkkaan ja keitä nopeasti kokoon. Anna jäähtyä
Kuullota silputtu sipuli, lisää liotetut sienet (jos käytät kuivattuja), kerma ja suola. Keitetään hiljakseen kokoon
Kuori ja viipaloi sipulit ja omena. Kuullota pannulla ja lisää sokeri ja suola. Anna hautua kannen alla
Sekoita salatin ainekset, rucola, kirsikkatomaatit ja puolukat. Pirskauta päälle rypsiöljystä, väkiviinaetikasta ja sokerista sekoitettua kastiketta
Grillaa makkarat ja tarjoile läpimät makkarat muiden lisukkeiden kanssa.