Chorizo erämiehen tapaan
Tämä Villiruokablogi -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.
2
Ainekset
-
- 1 pkt Snellman All Natural Chorizo
- Katajanmarjahilloke
-
- Kourallinen marjoja
- kourallinen sokeria
- tilkka vettä
- Sienimuhennos
-
- matsukake sieniä tai herkkutatteja
- sipulia
- kermaa
- suola
- Punasipuli-omena-hauduke
-
- sipulia
- omenaa
- ripaus sokeria ja suolaa
- Kirpeän raikas salaatti
-
- rucolaa
- kirsikkatomaatteja
- puolukoita
- öljyä
- etikkaa
- ripaus sokeria
Chorizo erämiehen tapaan — Ohje
-
- Murskaa marjat (esim. katajanmarjoja) morttelissa. Lisää sokerin kanssa kiehuvaan vesitilkkaan ja keitä nopeasti kokoon. Anna jäähtyä
- Kuullota silputtu sipuli, lisää liotetut sienet (jos käytät kuivattuja), kerma ja suola. Keitetään hiljakseen kokoon
- Kuori ja viipaloi sipulit ja omena. Kuullota pannulla ja lisää sokeri ja suola. Anna hautua kannen alla
- Sekoita salatin ainekset, rucola, kirsikkatomaatit ja puolukat. Pirskauta päälle rypsiöljystä, väkiviinaetikasta ja sokerista sekoitettua kastiketta
- Grillaa makkarat ja tarjoile läpimät makkarat muiden lisukkeiden kanssa.
”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”
Kim, tuotekehittäjä