Fikon-karamellskinka
15min
8
Lätt
Ingredienser
Garnering
- 3 fikon
- 1 apelsin
- 0.75 dl farinsocker
- 1 kanelstång
- några nypor salt
Instruktioner
Poista kinkusta verkko, kamara, ja osa pintarasvasta terävällä veitsellä. Nosta kinkku tarjoiluastiaan.
Viipaloi viikunat. Raasta appelsiinin kuori ja purista mehu.
Siirrä appelsiinin mehu ja kuori kattilaan. Lisää fariinisokeri, kanelitanko ja suola. Keitä noin 5 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes kastike on paksua. Mikäli kastikkeesta tulee liian paksua voit ohentaa sitä tilkalla vettä.
Valuta kuumaa kastiketta kinkun päälle ja asettele viipaloidut viikunat pinnalle hieman lomittain. Valuta päälle loput kastikkeesta.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 150 g | |
---|---|---|
Energi | 978 kJ / 235 kcal | 1467 kJ / 352 kcal |
Fett | 15 g | 22.5 g |
- varav mättat fett | 5.5 g | 8.3 g |
Kolhydrat | 5.9 g | 8.8 g |
- varav sockerarter | 5.9 g | 8.8 g |
Protein | 19 g | 28 g |
Fiber | 0.3 g | 0.4 g |
Salt | 1.6 g | 2.4 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.