Hamburgare

Hampurilainen 1

En god hamburgare smakar alltid! Och det bästa med hemmagjorda hamburgare är att du själv får tillsätta precis det du önskar. Vi tycker att kvaliteten på en hamburgare definieras av dess biff och gör i det här receptet därför biffen av Biff malet kött av nöt. Biffarna blir härligt saftiga och möra och du kan själv bestämma hur tjocka du vill ha dem.

Servera hamburgarna med t.ex. klyftpotatis. Här följer instruktioner för en Herr Snellman-hamburgare, varsågod!

4

Ingredienser

  • 4 hamburgerbiffar
  • 4 hamburgerbröd
  • 0.5 huvud isbergs- eller bladsallad
  • 2 skivade tomater
  • senap och/eller ketchup
  • 4 skivor cheddarost
Hamburgerdressing:
  • 1 dl crème fraiche
  • 0.5 dl senapsgurksallad
  • 1 msk hackad basilika
  • 1 msk ketchup

Hamburgare — Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till hamburgerdressingen.
  2. Tillred hamburgerbiffarna enligt anvisningarna. Rosta de kluvna hamburgerbröden på grillen eller i en stekpanna
  3. Montera ihop hamburgarna genom att lägga senap och ketchup, salladsblad, biff, hamburgerdressing, tomatskivor och en ostskiva mellan brödhalvorna. Avnjut genast
  4. Till hamburgaren kan man servera klyftpotatis eller pommes frites.
Allting stämmer i Riktig malet kött

Malet kött är en grundbult i vår matkultur och i många familjer äts malet kött varje vecka. Vi på Snellmans vill att alla hemmakockar skall ha möjligheten att välja de bästa möjliga produkterna till sin vardag, och därför producerar vi dessa så bra vi bara kan.

Det finns malet kött.
Och sen finns det Riktigt malet kött.

Rate

Dela

Kommentarer