Hampurilainen

Hampurilainen 1

Hyvä hampurilainen maistuu aina! Ja mikä parasta, itse tehty hampurilainen sisältää juuri sitä mitä itse haluat. Sanotaan, että hampurilainen on yhtä hyvä kuin sen pihvi. Siksi tämä hampurilaisresepti pitääkin sisällään oikein pihvien pihvin – nimittäin Kunnon naudan pihvijauhelihasta leikatun taatusti murean ja mehevän hampurilaispihvin, jonka paksuuden voit itse päättää. Katso pihvien valmistusohje täältä.

Tarjoile hampurilainen vaikkapa lohkoperunoiden kanssa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 4 hampurilaispihviä
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 0.5 jäävuori- tai lehtisalaatin kerä
  • 2 viipaloitua tomaattia
  • sinappia ja/tai ketsuppia
  • 4 viipaletta cheddar-juustoa
Hampurilaiskastike:
  • 1 dl ranskankermaa
  • 0.5 dl sinappikurkkusalaattia
  • 1 rkl silputtua basilikaa
  • 1 rkl ketsuppia

Hampurilainen — Ohje

  1. Sekoita hampurilaiskastikkeen ainekset.
  2. Valmista hampurilaispihvit ohjeen mukaan. Paahda halkaistut sämpylät grillissä tai pannulla
  3. Kokoa hampurilaiset laittamalla sämpylän väliin sinappia ja ketsuppia, salaatinlehti, pihvi, hampurilaiskastiketta, tomaattiviipaleita ja juustoviipale. Nauti heti
  4. Hampurilaisen lisäkkeenä voit tarjota lohkoperunoita tai ranskalaisia perunoita.
02Snellman_jauheliha_landingpage_banner-(1)

Jauheliha on olennainen osa ruokakulttuuriamme ja monissa perheissä sitä syödään viikoittain. Me Snellmanilla haluamme, että kotikokeilla on mahdollisuus valita arkeensa laadukkaita tuotteita ja siksi teemme myös kaikkein tavallisimmat tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit