Hamburgare med surkål
4
Du kan använda Snellmans Street Food burgermaletkött, så skär du exakt en så tjock biff åt dig som du själv föredrar.
Ingredienser
- 4 hamburgerbiffar (använd Street Food burgermaletkött)
- 4 hamburgerbröd
- 200 g surkål
- 0.5 dl smetana
- salt, svartpeppar
- skivad saltgurka
- flarn av medvurst
Instruktioner
Gör medvurstflarnen. Placera pepparmedvurstskivorna på en tallrik med husållspapper och sätt dem in i mikron på full effekt i en minut.Låt dem svalna en stund. Flarnen blir knapriga och smulas lätt sönder
Koka upp surkålen i en kastrull och blanda ner smetana. Stek hamburgerbiffarna enligt anvisningarna
Rosta hamburgerbröden i stekpannan eller på grillen. Montera ihop hamburgaren genom att först lägga surkålen på botten, biffen ovanpå, sedan den skivade saltgurkan, medvurstflarnen och smetana. Avnjut genast.