Hoppa till innehållet
Hamburgare med surkål

Hamburgare med surkål

4

Du kan använda Snellmans Street Food burgermaletkött, så skär du exakt en så tjock biff åt dig som du själv föredrar.

Ingredienser

  • 4 hamburgerbiffar (använd Street Food burgermaletkött)
  • 4 hamburgerbröd
  • 200 g surkål
  • 0.5 dl smetana
  • salt, svartpeppar
  • skivad saltgurka
  • flarn av medvurst

Instruktioner

Gör medvurstflarnen. Placera pepparmedvurstskivorna på en tallrik med husållspapper och sätt dem in i mikron på full effekt i en minut.Låt dem svalna en stund. Flarnen blir knapriga och smulas lätt sönder

Koka upp surkålen i en kastrull och blanda ner smetana. Stek hamburgerbiffarna enligt anvisningarna

Rosta hamburgerbröden i stekpannan eller på grillen. Montera ihop hamburgaren genom att först lägga surkålen på botten, biffen ovanpå, sedan den skivade saltgurkan, medvurstflarnen och smetana. Avnjut genast.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan