Hamburgare med surkål

Hapankaalipurilainen 1

Du kan använda Snellmans Biff malet kött av nöt, så skär du exakt en så tjock biff åt dig som du själv föredrar.

4

Ingredienser

  • 4 hamburgerbiffar
  • 4 hamburgerbröd
  • 200 g surkål
  • 0.5 dl smetana
  • salt, svartpeppar
  • skivad saltgurka
  • flarn av medvurst

Hamburgare med surkål — Gör så här

  1. Gör medvurstflarnen. Placera pepparmedvurstskivorna på en tallrik med husållspapper och sätt dem in i mikron på full effekt i en minut.Låt dem svalna en stund. Flarnen blir knapriga och smulas lätt sönder
  2. Koka upp surkålen i en kastrull och blanda ner smetana. Stek hamburgerbiffarna enligt anvisningarna
  3. Rosta hamburgerbröden i stekpannan eller på grillen. Montera ihop hamburgaren genom att först lägga surkålen på botten, biffen ovanpå, sedan den skivade saltgurkan, medvurstflarnen och smetana. Avnjut genast.
Allting stämmer i Riktig malet kött

Malet kött är en grundbult i vår matkultur och i många familjer äts malet kött varje vecka. Vi på Snellmans vill att alla hemmakockar skall ha möjligheten att välja de bästa möjliga produkterna till sin vardag, och därför producerar vi dessa så bra vi bara kan.

Det finns malet kött.
Och sen finns det Riktigt malet kött.

Rate

Dela

Kommentarer