Hamburgare med surkål

Hapankaalipurilainen 1

Du kan använda Snellmans Street Food burgermaletkött, så skär du exakt en så tjock biff åt dig som du själv föredrar.

4

Ingredienser

  • 4 hamburgerbiffar (använd Street Food burgermaletkött)
  • 4 hamburgerbröd
  • 200 g surkål
  • 0.5 dl smetana
  • salt, svartpeppar
  • skivad saltgurka
  • flarn av medvurst

Hamburgare med surkål — Gör så här

  1. Gör medvurstflarnen. Placera pepparmedvurstskivorna på en tallrik med husållspapper och sätt dem in i mikron på full effekt i en minut.Låt dem svalna en stund. Flarnen blir knapriga och smulas lätt sönder
  2. Koka upp surkålen i en kastrull och blanda ner smetana. Stek hamburgerbiffarna enligt anvisningarna
  3. Rosta hamburgerbröden i stekpannan eller på grillen. Montera ihop hamburgaren genom att först lägga surkålen på botten, biffen ovanpå, sedan den skivade saltgurkan, medvurstflarnen och smetana. Avnjut genast.
Snellman och Fazer samarbetar inom Street Food-produkter – förmedlar inspiration från gatuköket till hemmen

”Våra Snellman Street Food- produkter är utvecklade med Fazer Street Food -produktfamilj i åtanke. Oberoende om du vill bygga en eldig wrap, en enkel hot dog eller en saftig burgare – vi har pusselbitarna som behövs för att bygga den perfekta smakupplevelsen.”

I samarbete med Fazer Street Food.

 

 

Rate

Dela

Kommentarer