Hoppa till innehållet
Nasi goreng

Nasi goreng

4

Indonesiens svar på pyttipanna, nasi goreng, görs enkelt med Herr Snellmans Skinkstrimlor som bas.

Ingredienser

  • 400 g Snellmans Skinkstrimlor
  • 5 dl kokt ris
  • 0.5 röd paprika
  • 0.5 gul paprika
  • 0.5 grön paprika
  • 1 lök
  • 0.5 msk paprikapulver
  • 1 msk soja

Instruktioner

  1. Börja med att koka riset. Strimla under tiden paprikan och löken under tiden. Stek köttet i olja och tillsätt grönsakerna på slutet.

  2. Tillsätt riset och fräs det med de övriga ingredienserna en stund. Lägg i kryddorna och sojan. Krydda med chili och salt efter smak. Servera med en klick gräddfil och skivad gurka.

Indonesiens svar på pyttipanna, nasi goreng, görs enkelt med Herr Snellmans Skinkstrimlor som bas.

Kommentera, ge ett tips eller ställ en fråga

* Obligatoriska fält

Spara

Till inköpslistan