Siirry sisältöön
Nasigoreng

Nasigoreng

4

Paistettu riisi eli alkuperäiskielellä “Nasi goreng” on indonesialaisten vastine pyttipannulle. Ruoka on kätevä tapa käyttää eiliseltä tähteeksi jäänyt riisi hyödyksi, mutta voi sen toki valmistaa myös vasta keitetystäkin riisistä. Kokeile paistettua riisiä Herra Snellmanin tapaan kinkkusuikaleilla ja kasviksilla oheisella ohjeella!

Ainekset

  • 400 g Snellmanin Maatiaispossun kinkkusuikale
  • 5 dl keitettyä riisiä
  • 0.5 punaista paprikaa
  • 0.5 keltaista paprikaa
  • 0.5 vihreää paprikaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl soijaa
  • 1 tl chiliä
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ds öljyä paistamiseen

Ohje

Aloita riisin keittämisellä. Suikaloi sillä aikaa sipuli ja paprika.

Paista liha öljyssä ja lisää vihannekset lopussa pannulle. Lisää riisi viimeiseksi ja kuullota sitä muiden ainesten kanssa.

Mausta chilillä, soijalla ja suolalla. Tarjoile paistettu riisi kermaviilin ja kurkun kera.

Vinkkejä

Testaa myös Nasi goreng kunnon lenkillä!

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle