Street Food burgare

Auto Draft 6

Fazers goda bröd och Snellmans inhemska kött av hög kvalitet är som gjorda för varandra. Eller, alltså, de ÄR faktiskt gjorda för varandra genom det Street Food-samarbete som inleddes våren 2020. Att bygga en saftig burgare är som att lägga ett pussel – om bitarna passar ihop är det både enkelt och smidigt. Testa!

4 25

Ingredienser

  • 1 pkt Street food burgermaletkött
  • 1 ps Fazer Street Food Brioche-bröd för hamburgare
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 skivor fet och smakrik burgerost
  • 1 dl majonäs
  • 3 tsk srirachasås
  • 1 st saltgurka
  • 1 st rödlök
  • ketchup

Street Food burgare — Gör så här

  1. Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Skär stången i 1-2 cm tjocka biffar med en kniv som har sågtandat blad, i det här receptet räcker ett paket kött till fyra safitga biffar. neljä mehevää pihviä.
  2. Skiva saltgurkan och rödlöken, rör ihop majonäs och sriracha - hur eldigt det blir avgör du själv.
  3. Forma biffen genom att pressa lätt med handen, använd brioche-semlan som riktgivande hjälpmedel för storleken.
  4. Stek i het panna eller grilla ca 2 min per sida. Biffen för gärna lämna rosa i mitten för att bevara sin saftighet. Krydda med svartpeppar och salt och låt en ostskiva smälta över biffen i slutet. Ge också brödet en omgång på grillen, eller snabbt i ugn.
  5. Bygg mastodontburgaren från botten upp. Börja med majonäs, fortsätt med rödlök, biff, saltgurka och ketchup.

Tips!

Snellman och Fazer samarbetar inom Street Food-produkter – förmedlar inspiration från gatuköket till hemmen

”Våra Snellman Street Food- produkter är utvecklade med Fazer Street Food -produktfamilj i åtanke. Oberoende om du vill bygga en eldig wrap, en enkel hot dog eller en saftig burgare – vi har pusselbitarna som behövs för att bygga den perfekta smakupplevelsen.”

I samarbete med Fazer Street Food.

 

 

Rate

Dela

Kommentarer