Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Leikkaa sahateräisellä veitsellä tangosta apuviivojen avulla paksuja pihvejä, tässä reseptissä yhdestä Street Food-paketista tehdään neljä mehevää pihviä.
Viipaloi suolakurkku ja punasipuli. Sekoita yhteen majoneesi ja sriracha-kastike. Majoneesin tulisuusaste on omissa käsissäsi.
Muotoile pihvit painamalla niitä kevyesti kädellä, käytä briossia suuntaa-antavana koon suhteen.
Paista pihvit kuumalla pannulla tai grillaa n. 2 min molemmilta puolilta. Pihvi saa mielellään jäädä punertavaksi sisältä, jotta mehukkuus säilyy. Mausta ja lisää loppuvaiheessa juusto sulamaan päälle. Lämmitä myös leipä maun mukaan joko lyhyesti grillillä/pannulla tai uunissa.
Rakenna mahtihampurilaisesi alhaalta ylös. Tässä reseptissä aloitamme majoneesilla, päälle punasipuli, pihvi, suolakurkut ja viimeisenä halutessasi ketsuppi.
Vinkkejä