Street Food Hot dog med Jalapeno relish och rosmarin-balsamico rödlöksblandning

Väkevä Street Food Hot Dog, Jalapeno relish ja rosmariini-balsamico sipulit

Ibland är en hot dog mer än en hot dog. Eller, ja, i grund och botten är ju också det här en härlig symbios mellan Fazers brioche-bröd och vår Street Food-korv. Magin uppstår när du tillverkar din egen pigga relish och varvar det hela med rödlök deluxe.

4 25

Ingredienser

  • 1 pkt Snellman Street Food Kryddig Hot Dog- knackkorv
  • 1 pkt Fazer Street Food Brioche Hot Dog-semla (4 bröd i paketet)
Jalapeno relish
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk rörsocker
  • 0,5 st lime
  • 2 tsk tabasco
  • 4 msk FIhackad färsk dill
  • 2 st jalapeno
  • 1 st röd chili
  • 2 st kryddgurka
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 0,5 st lök
Rosmarin-balsamico lökblandning
  • 2 msk olivolja
  • 2 st stoar rödlökar
  • 2 msk balsamico
  • 1 st kvist rosmarin
  • 4 msk soijasås
  • salt
  • peppar

Street Food Hot dog med Jalapeno relish och rosmarin-balsamico rödlöksblandning — Gör så här

  1. Värm upp korven, i vattenbad eller på grillen. Värm upp bröden enligt instruktionerna på förpackningen. Inled ändå med att blanda din relish och sätt igång lökblandningen på panna eller grill.
Jalapeno relish
  1. Hacka jalapenon, chilin, kryddgurkan, vitlöken och löken och sätt i en skål. Blanda i olja, tabasco, socker och saft från en halv lime och rör om med sked.
  2. Låt stå och dra sig en stund innan du plockar fram den som det perfekta komplementet till grillat.
Rosmarin-balsamico lökblandning
  1. Skiva löken tunn.
  2. Grill: Placera löken och kvistarna från rosmarin i en aluminiumform, häll olja över och krydda med salt och peppar. Rör om under tillredningen och vänta tills löken får färg och blir mjuk. Garnera slutligen med balsamico och soja. rör om och låt vätskan dunsta lite.
  3. Panna: Värm olja på stekpannan, tillsätt löken och krydda lätt med salt och peppar. Stek på låg värme tills löken blir mjuk. Tillsätt rosmarin och stek tills löken får mörk färg. Varva med soija och balsamico och låt vätskan koka bort. Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää sipulit ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Anna paistua matalalla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät. Lisää rosmariinin oksa ja paistele kunnes sipulit tummuvat. Lisää lopuksi balsamico ja soijakastike, anna kiehua kunnes neste on poistunut.
  4. Avlägsna rosmarin-kvistarna och servera.

Tips!

Snellman och Fazer samarbetar inom Street Food-produkter – förmedlar inspiration från gatuköket till hemmen

”Våra Snellman Street Food- produkter är utvecklade med Fazer Street Food -produktfamilj i åtanke. Oberoende om du vill bygga en eldig wrap, en enkel hot dog eller en saftig burgare – vi har pusselbitarna som behövs för att bygga den perfekta smakupplevelsen.”

I samarbete med Fazer Street Food.

 

 

Rate

Dela

Kommentarer