Siirry sisältöön
Suosikit
Ostoslista
Hae:
Reseptit
Reseptihaku
Arkiruoka
Jauheliharuoat
Keitot
Nopea ruoka
Pastaruoat
Pihvit ja leikkeet
Pikkusuolaiset
Ruokavinkit
Lihan käsittely
Grillaus
Joulukinkku
Ruokaideoita
Tuotteet
Tuotehaku
Tuore liha
Leikkeleet
Makkarat
Lastut, kebabit ja suikaleet
Lihapullat ja -pihvit
Maksatuotteet
Pekoni
Salamisnacks
Muut
Vastuu
Yritys
Yhteystiedot
Uutiset
Yritys
Ura snellmanilla
Historia
Kaikki artikkelit
sv
fi
fi
Svenska
Artikkelit
03.10.2023
Näin valmistat porsaan sisäfileen – 5 vinkkiä!
03.10.2023
Kantarelli – kaikki mitä sinun tulee tietää tästä metsiemme kullasta
03.10.2023
Liha, rasva ja terveelliset ruokailutottumukset: ”Merkittävä osa monien ruoka-annosten rasvasta tulee muualta kuin itse lihasta”
03.10.2023
Snellmanin varhaisen tuen malli on perheyrityksen henkilöstön hyvinvoinnin kulmakivi
25.09.2023
Snellman Parkista jymymenestys: ”Haluamme olla mukana pietarsaarelaisten arjessa pitkäjänteisesti”
08.09.2023
Kiertotaloutta ja vientipotentiaalia: ”Lihaliemi on konsernille fiksu ja taloudellisesti terve järjestely.”
30.08.2023
Arjen herkuttelua parhaimmillaan: ”Tomaatti oli ehdottomasti toivotuin maku”
16.06.2023
Vastakkainasettelusta väriloistoon – ruokavalio on yksittäisiä elintarvikkeita suurempi kokonaisuus
08.05.2023
Hyvää Suomesta -alkuperämerkki takaa kotimaisuuden
27.04.2023
Mitä punaisempi, sitä rautaisempi – tiedätkö nämä asiat lihan sisältämästä raudasta?
12.04.2023
Snellmanilta uudet salamit, pihvit ja ylikypsät grillituotteet: ”Kesä on jo nurkan takana ja grillikausikin on jo avattu”
16.03.2023
”Aurinko nousee huomennakin” – Kenneth Backlundin elämäntyö ei ole valmis
1
2
3
4
…
22