Maksamakkaravoileipä

Maksamakkaravoileipä 1

Limppu ja maksamakkara, siinä se. Ne saavat hymyn huulille kenelle tahansa. Ja mikä parasta tämä maistuva välipala valmistuu nopeasti, joten herkkuhetkeä ei tarvitse odottaa kauaa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

4 15 min

Ainekset

  • 4 viipaletta limppua
  • margariinia
  • suolakurkkuja
  • keltaista paprikaa
  • punaista paprikaa
  • 1 pkt Viipaloitu herkkumaksamakkara
  • ruohosipulia koristeluun

Maksamakkaravoileipä — Ohje

  1. Voitele limppuviipaleet.
  2. Kuutioi haluamasi määrä kurkkua, keltaista paprikaa ja punaista paprikaa.
  3. Sekoita paprikat ja kurkku keskenään.
  4. Asettele leivälle ensin viipaloidut maksamakkarat ja sen jälkeen kurkkuseos.
  5. Koristele ruohosipulilla.
Snellman Tuotteet

”Maksatuotteita meillä täällä Pietarsaaressa tehdään moneen makuun. On makkaraa, pasteijaa ja pateeta. Makuhan se näissäkin ratkaisee, joten pääraaka-aineet tulevat aina omilta perhetiloiltamme. Natriumglutamaattia tai kamaraa meillä ei ole tapana käyttää. Vähälaktoosisiakin nämä ovat, vaikka maitoa lisätäänkin maksan makua pehmentämään.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit