Siirry sisältöön
Paahdettu porsaan ulkofilee kasvispedillä

Paahdettu porsaan ulkofilee kasvispedillä

Maatiaispossun maustettu ulkofilee n. 1,1 kg

10

20min työaika + 2h 35min kokonaisaika

Helppo

Nauti vaivattomasta gourmet-kokemuksesta Snellman Maatiaispossun maustetun ulkofileen kera. Rapeat perunat ja mehukkaat varsiparsakaalit täydentävät makunautintoa. Yhdistä helppous ja herkullisuus tällä Herra Snellmanin laatureseptillä!

Ainekset

Ohje

Laita perunat kuorineen uunipellille ja pirskottele niiden päälle 2 rkl öljyä, ¼ tl suolaa ja ¼ tl mustapippuria. Sekoita. Aseta ulkofilee perunoiden keskelle ja paista 125-asteisessa uunissa n. 2 h. Kypsän ulkofileen sisälämpötila on 72 astetta.

Ota kypsä ulkofilee pois uunista ja anna sen vetäytyä folioon ja keittiöpyyhkeeseen käärittynä sen aikaa kun varsiparsakaalit kypsyvät: Nosta uunin lämpötila 200 asteeseen ja sekoita loput öljy ja mausteet varsiparsakaalien sekaan. Lisää ne perunoiden joukkoon ja paahda uunissa 10–15 minuuttia, kunnes varsiparsakaalit ovat kypsiä.

Tarjoile ulkofileen ja kasvisten kanssa maustettua majoneesia.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 280 g
Energia 487 kJ / 116 kcal 1364 kJ / 325 kcal
Rasva 5 g 14.1 g
- josta tyydyttynyttä 0.8 g 2.1 g
Hiilihydraatit 8.1 g 22.8 g
- josta sokereita 1.3 g 3.8 g
Proteiini 9 g 25 g
Ravintokuitu 1.2 g 3.3 g
Suola 0.8 g 2.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

kokkaa resepti vaiheittain

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle