Perunamuusi

Perunamuusi 1

Perunamuusi on aina yhtä hyvää ja sopii monen ruoan lisukkeeksi. Kokeile ihmeessä tätä vinkkiä: Lisää joukkoon hyppysellinen soodaa niin saat vaaleamman ja kuohkeamman muusin. Kuohkea ja maistuva perunamuusiresepti, ole hyvä!

6

Ainekset

  • 1 kg perunoita
  • 2 dl lämmintä maitoa
  • 50 g voita
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • (hyppysellinen soodaa)

Perunamuusi — Ohje

  1. Kuori ja keitä perunat. Survo kypsät perunat, lisää halutessasi hyppysellinen soodaa samalla niin saat vaaleamman ja kuohkeamman muusin. Lisää maito ja kanamuna. Vatkaa ja lisää vielä voi, anna voin sulaa ja sekoita muusiin. Mausta haluamallasi mausteilla.

Arvioi

Jaa

Kommentit