Nosta liha huoneenlämpöön viimeistään puoli tuntia ennen grillaamista.
Valmista kuivamausteseos. Paahda pippureita paistinpannulla noin 5 minuuttia keskilämmöllä, kunnes ne tuoksuvat paahteiselta. Anna pippureiden jäähtyä hetki.
Murskaa morttelissa paahdetut pippurit, ruokosokeri ja suola hienoksi jauheeksi. Hiero reilusti mausteseosta lihan pintaan ja nosta sivuun odottamaan.
Valmistele nektariinisalaatin ainekset. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Leikkaa halloumijuusto noin 1,5 cm paksuisiksi siivuiksi. Hienonna kevätsipuli sekä minttu, nosta sivuun odottamaan.
Ruskista lihan pinta grillin kuumimmassa osassa noin 2–3 minuuttia per puoli. Siirrä liha viileämpään kohtaan grillissä, jatka grillaamista, kunnes lihan sisälämpötila on 54–58 ºC.
Kääri liha folioon ja anna vetäytyä 5–10 minuuttia. Grillaa odotellessa nektariinit ja halloumit molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi.
Asettele nektariininpuolikkaita ja halloumiviipaleita vuorotellen vadille, ripottele päälle kevätsipulia sekä minttua. Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi ja tarjoile salaatin kanssa.