Maatiaispossun nopea ja murea grillikassler n. 600 g
Maatiaispossun nopea ja murea grillikassler on reilun kokoinen ja näyttävä herkku kesän grillihetkiin. Lankun muotoinen kassler on helppo grillata kokonaisena ja viipaloida kauniisti tarjolle. Tämä liha sopii erinomaisesti vaikkapa BBQ-platteriin kesän rentoihin juhliin. Kotimaista, GMO-vapaata maatiaispossua perhetiloilta.
Lihapitoisuus
85%
Paino
600g
Tuotetiedot
              Ainekset
              Suomalainen porsaanliha, vesi, rapsiöljy, mausteet (paprika, korianteri, valkosipuli, mustapippuri, sipuli, kumina, timjami, persilja, cayennepippuri, oregano, meirami), suola, aromit, sokeri, hapettumisenestoaineet (E331, E334), glukoosi, mausteuutteet (paprika, neilikka), savustettu maltodekstriini.
            
              Tuotenumero
              15664
            
              EAN-koodi
              2396273100003
            
              Kierrätysohje
              Kierrätä pakkaus muovina.
            
Ravintosisältö
| Energia kcal | 207 kcal | 
| Energia kJ | 861 kJ | 
| Rasva | 15 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 4.6 g | 
| Hiilihydraatit | 2 g | 
| - josta sokereita | 1.2 g | 
| Ravintokuitu | 0.1 g | 
| Proteiini | 16 g | 
| Suola | 1.1 g | 
| Laktoosi | 0 g | 
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Grillaa keskilämmöllä n. 10–20 minuuttia välillä käännellen, tai ruskista lihan pinta kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min/puoli ja paista 200-asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia, kunnes lihan sisälämpö on 75 ˚ C. Lihan paksuus vaihtelee, joten paistomittarin käyttö on suositeltavaa. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä n. 10 min. Leikkaa liha terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi poikkisyin ja tarjoile.
      
          
        
      
          
        
      