Grillattu kebab original
Grillaus antaa kebabille herkullisen maun ja kauniin pinnan. Uusi ohuempi viipale on aidon ravintolatasoisen kebabin mukainen ja toimii erinomaisesti paistettaessa.
Hyvän ja maukkaan arkiruoan valmistus ei voisi olla helpompaa! Nelisen minuuttia pannulla tai 5-7 minuuttia uunissa ja sinulla on hyvänmakuinen kebab, jonka voit yhdistää omien mieltymyksiesi mukaisesti ateriaksi. Vain oma mielikuvituksesi on rajana. Isompi pussikoko avaa myös mahdollisuuden useammalle päästä nauttimaan ateriasta!
Parhaan tuloksen saat lämmittämällä kebabin uunissa, pannulla tai paistolevyllä grillissä. Näin kebab saa reunoihin hieman rapeutta pysyen kuitenkin mehevänä. Wrappeihin, hampurilaisiin, hodareihin ja monenlaisiin katuruokiin.
Paino
300 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 1115 kJ/ 266 kcal
Rasva: 21.00 g
- josta tyydyttynyttä: 9.50 g
Hiilihydraatit: 0.60 g
- josta sokereita: 0.60 g
Ravintokuitu: 0.00 g
Proteiini: 18.00 g
Suola: 2.10 g
Laktoosi: 0.00g / 100g
Ainekset
Naudanliha (alkuperä Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), aromit (mm. lipstikka), glukoosi, sokeri, rypsiöljy, stabilointiaine (E450). 100g:aan valmista tuotetta on käytetty 100g lihaa. Pakattu suojakaasuun.
Valmistusehdotus
Pannulla: Kuumenna paistinpannu, lisää tilkka öljyä ja kaada koko pussin sisältö pannulle. Paista sekoittaen n. 4 min.
Uunissa: Lämmitä uuni 250 °C:seen. Levitä kebab uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 5-7 min, sekoita puolessa välissä.
Ominaisuudet
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Voimakassuolainen
Lisää arvio