Hoppa till innehållet
Alkuvuoden uutuuksia Herra Snellmanilta

Årets nyheter från Herr Snellman

Nyheter

Ett nytt år har igen börjat och här hos Snellman fortsätter vi på samma sätt som tidigare. Vi går nämligen mot bättre tider även detta år. Flera nyheter utlovas under årets gång eftersom vår produktutveckling har arbetat hårt med större projekt för att kunna erbjuda ännu bättre produkter. Även ett större genombrott har gjorts, åt vilket det gick åt fyra år, men resultatet är Superior skinkan som är en helt ny, annorlunda skinka. Enligt oss är den så nära perfekt som det bara går att vara.

Vi vill både erbjuda nya produkter och kontinuerligt förbättra våra befintliga produkters struktur, smak och utseende. Ett exempel på det senare är Riktigt mör palvad skinka, som nu är förnyad och gjord ännu bättre.

Superior – en helt ny skinka

Superior skinkan består av Lantgrisskinka, som valts ut med noggranna kriterier, och endast en bråkdel av skinkan passar som Superior skinkans råvara. Tack vare den exceptionellt långa mogningstiden har skinkan en underbart mör konsistens. Själva skivorna tas alltid av hela stekar och skinkan kryddas med havssalt, som ger en härlig smak.

Vi utvecklade vår Superior skinka i fyra år och resultatet kan vi vara mycket stolta över. Vi tror det är frågan om den enda helköttsprodukten på marknaden utan tillsatt fosfat, och skinkan har inte heller så kallade fosfatsubstitut, alltså andra hjälpmetoder eller –ämnen. 

Superior kinkku

Milt brännande och mjukt rökta uppskärningar av broilerfilé

För er som gillar kyckling kan vi presentera två nyheter i vilka vi naturligtvis använt enbart 100 % finländsk, gm-fri kyckling! Mango-chili kycklingfilé är en utmärkt kombination av utsökt kyckling, mjukt brännande chilismak och mild mango.

Rökt kycklingfilé å sin sida röks nu med ny metod och ger en röksmak som är härligt mjuk, och utan det typiska sticket som rökta produkter kan ha.

mango chili broilerinfilee

En förnyad Riktigt mör palvad skinka

Riktigt mör palvad skinka är nu ännu saftigare och mörare än tidigare. Denna palvade skinka tillagas nu i nät och röks med alspån. Dessutom har tillagningstiden förlängts, så att mörheten är garanterad.

Tosi murea palvikinkku

Inrefilé och oxsvans

Marinerad innerfilé av lantgris är en marinerad version av den bekanta innerfilén. Av den kan du exempelvis skära biffar eller steka/grilla som sådan.

En helt ny produkt i vårt sortiment är oxsvans, som passar väldigt bra i olika grytor. Denna produkt kräver en längre tillredningstid och därmed tålamod, men vi rekommenderar verkligen dig att prova på denna produkt ifall du gillar kött som fått koka på låg värme.