Siirry sisältöön
Alkuvuoden uutuuksia Herra Snellmanilta

Alkuvuoden uutuuksia Herra Snellmanilta

Taas on vuosi vaihtunut ja täällä Snellmanilla jatketaan samaan tapaan kuin ennenkin. Kohti parempaa nimittäin mennään tänäkin vuonna. Paljon uutta on luvassa pitkin vuotta, sillä tuotekehityksemme on tehnyt töitä isojen asioiden äärellä. Ja myös yksi suoranainen läpimurto on tehty. 4 vuotta siihen meni, mutta tuloksena on Superior-kinkku, joka on aivan uudenlainen kinkku ja mielestämme niin lähellä täydellistä kuin olla ja voi.

Uusien tuotteiden kehittämisen lisäksi haluamme jatkuvasti parantaa olemassa olevia tuotteitamme niin rakenteen, maun kuin ulkonäönkin osalta. Tästä hyvä esimerkki onkin uudistettu ja entistä herkullisempi Tosi murea palvikinkku.

Superior – Kinkku, jollaista ei ole ollut

Superior kinkku tehdään käsin valituista Maatiaispossun kinkuista. Vain murto-osa kinkuista sopii Superiorin raaka-aineeksi. Poikkeuksellisen pitkän kypsennys- ja lepuutusajan myötä Superior-kinkun rakenne on uskomattoman murea. Kokonaisista paisteista viipaloidun leikkeleen maun viimeistelee merisuola.

Kehitimme Superior-kinkkua peräti neljä vuotta ja lopputuloksena on tuote, josta voimme olla todella ylpeitä. Kyseessä on uskoaksemme markkinoiden ainoa kokolihatuote ilman lisättyä fosfaattia, jossa ei myöskään ole käytetty ns. fosfaatin korvikkeita eli muita apumenetelmiä tai -aineita.

Superior kinkku

Makean tulisia ja pehmeästi savustettuja leikkeleitä broilerinfileestä

Broilerin ystäville voimme esitellä kaksi uutuutta, joiden valmistukseen käytämme luonnollisesti ainoastaan 100 % suomalaista, gm-vapaata broileria. Mango-chili broilerinfilee on oiva yhdistelmä herkullista broileria, miedosti polttavaa chiliä ja makeaa mangoa.

Savustettu broilerinfilee puolestaan saa uuden savustustavan myötä syvän, mutta miellyttävän pehmeän savunmaun ilman pitkään savustetulle tuotteelle tyypillistä pistävyyttä.

mango chili broilerinfilee

Uudistettu Tosi murea palvikinkku

Tosi murea palvikinkku on nyt entistäkin mehevämpi ja mureampi. Kypsennämme sen nyt verkossa ja savustamme aidoilla leppälastuilla. Lisäksi kypsennysaikaa on pidennetty, joten mureus on taattu.

Tosi murea palvikinkku

Sisäfilettä ja härän häntää

Maatiaispossun marinoitu sisäfilee on marinoitu versio tutusta sisäfileestä, josta voit leikata vaikkapa pihvejä tai paistaa/grillata sellaisenaan.

Täysin uutena tuotteena valikoimiin tulee härän häntä, joka on erinomainen raaka-aine parhaisiin pataruokiin. Pitkän kypsennyksen vaativa tuote kysyy hieman kärsivällisyyttä, mutta suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan, mikäli mureaksi haudutettu liha on mieleen.