Hoppa till innehållet
Auto Draft 1

Glädjens sommar tillhör alla

Under förra årets Glädjens sommar-kampanj lyckades vi tillsammans samla ihop 50 000 € till förmån för finländska barn. Kampanjprodukterna för den här sommaren är våra nya Skinnfria Iivari -grillkorvar som är speciellt framtagna för barnfamiljer. För varje sålt paket donerar vi 10 cent till insamlingen.

Målet med kampanjen Glädjens sommar är att ge så många barn som möjligt en lycklig sommar. Med oss har vi fått tre finländska organisationer som hjälper barn som är mindre bemedlade eller av annan orsak i behov av mer glädje.

Det finns många sätt att hjälpa

Du kan stödja organisationernas verksamhet genom att direkt donera den summa du önskar eller genom att själv bli medlem. Du kan också donera leksaker, kläder eller din egen tid i form av frivilligarbete. Dessutom kan du hjälpa genom att lägga våra nya skinnfria grillkorvar med märket “Glädjens sommar” i din varukorg . Av dessa produkters försäljning donerar vi en del av summan till följande organisationer.

Donationsmål

Glädjens sommar tillhör alla 10

Hope rf använder donationerna för att möjliggöra hobbyaktiviteter och fritidsupplevelser för mindre bemedlade barn och ungdomar. Hobbyaktiviteter utformas enligt barnens egna önskemål, och fritidsupplevelser erbjuds i form av bland annat utflykter och biljetter till olika aktiviteter. Allt detta för att ge barnen en möjlighet till en mer jämlik vardag.

Onnen kesä kuuluu kaikille 9

MLL skapar en glädjens sommar för varje barn och ungdom genom att upprätthålla Barn- och ungdomstelefonen hela sommaren. Årligen kontaktas MLL över 20 000 gånger via sin Barn- och ungdomstelefon. Tjänsten är öppen under årets alla dagar. Särskilt under sommaren kan det vara det enda stället ett barn enkelt kan kontakta. Den som svarar i telefonen har alltid tid för att lyssna och hjälpa. Telefonsamtalet är kostnadsfritt och samtalet syns inte på telefonräkningen.Onnen kesä kuuluu kaikille 11

Project liv rf. är en förening som vill ge mer glädje och säkerhet i vardagen för långtidssjuka barn och deras familjer. Med stödet från Glädjens sommar-kampanjen kan föreningen göra sjukhusvistelsen trevligare genom en färgglad inredning i barnsjukhus och dessutom ordna drömdagar för långtidssjuka barn och deras familjer.
#tobringbackalostsmile