Siirry sisältöön
Auto Draft 1

Onnen kesä kuuluu kaikille

Viime vuoden Onnen kesä -kampanjalla keräsimme 50 000 € suomalaisten lasten hyväksi. Tänä kesänä kampanjatuotteina ovat uudet lapsiperheille suunnatut Kuoreton Iivari -grillimakkarat. Lahjoitamme jokaisesta myydystä paketista 10 snt keräykseen.

Onnen kesä -kampanjan tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus onnen kesään. Mukana on kolme suomalaista järjestöä, jotka auttavat vähävaraisia tai muuten enemmän onnea tarvitsevia lapsia.

On monta tapaa auttaa

Järjestöjen toimintaa voi tukea suoraan lahjoittamalla haluamansa summan tai liittymällä jäseneksi. Voit myös lahjoittaa esimerkiksi leluja, vaatteita tai omaa aikaasi vapaaehtoistyönmuodossa. Lisäksi voit auttaa valitsemalla ostoskoriisi ”Onnen kesä” -merkillä varustettuja uusia kuorettomia grillimakkaroitamme, joiden myynnistä lahjoitamme osan oheisille järjestöille.

Lahjoituskohteet

Onnen kesä kuuluu kaikille 12
Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry
ohjaa lahjoituksen harrastustoiminnan tukemiseen sekä vapaa-ajan elämysten mahdollistamiseen vähävaraisille lapsille ja nuorille. Harrastustoimintaa tuemme lasten omien toiveiden perusteella ja vapaa-ajan elämyksinä tarjoamme muun muassa retkiä sekä lippuja erilaisiin aktiviteetteihin. Tätä kaikkea teemme, jotta lapsilla olisi mahdollisuus tasavertaisempaan arkeen.

Onnen kesä kuuluu kaikille 14
MLL
luo onnen kesän jokaiselle lapselle ja nuorelle ylläpitämällä Lasten ja nuorten puhelinta. MLL:n Lasten ja nuorten puhelimeen tulee vuosittain yli 20 000 yhteydenottoa. Palvelu on auki vuoden jokaisena päivänä ja erityisesti kesällä se voi olla ainoa taho, johon lapsen on helppo ottaa yhteyttä. Puheluun vastaavalla vapaaehtoisella on aina aikaa kuunnella ja auttaa lasta. Soittaminen on maksutonta eikä yhteydenotto näy puhelinlaskulla.

Onnen kesä kuuluu kaikille 13
Project liv ry. on yhdistys, joka haluaa tuottaa enemmän iloa ja turvallisuutta pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä arkeen. Onnen Kesä -kampanjan kautta saadun tuen avulla yhdistys pystyy värikkäiden sairaalasisustuksien kautta tekemään sairaalakäynneistä mukavampia sekä järjestämään pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen unelmapäiviä.
#tobringbackalostsmile