Hoppa till innehållet
Maaraskuun uutuudet

Novembernyheter

Även om november månad är ganska grå och regnig här i Finland kan den ändå innehålla små ljusglimtar. Denna gång för ljuset med sig några nyhetsprodukter som nu finns att fås i butikerna.

Marraskuun uutuudet

Julen närmar sig och så gör också julens säsongsprodukter. Den stora favoriten Juhla Braunschweig är tillbaka i sortimentet! Braunschweigenlänken är medwurstmästarnas konststycke. Denna handgjorda produkt får sin fina och fylliga smak tack vare äkta alspånsrökning och precis rätt fetthalt. Den långa mognadstiden fulländar smaken i länken. Braunschweigen är en mycket efterfrågad julprodukt och i sin nya förpackningen fungerar den också som en fin present att ge bort.

Marraskuun uutuudet 1

Som nyhet vill vi presentera Ört-peppar karré av Lantgris. Denna utsökta produkt av ytterfilé tillagas på samma sätt som ugnsstek. Den goda ört-pepparblandningen innehåller svart- och grönpeppar, salvia, paprika, rosmarin, lök, persilja och vitlök. Ört-peppar karrén är en mör ugnsstek med ben som gör steken saftigare och ger mer smak.

Marraskuun uutuudet 3

I fräscha skinförpackningar erbjuds dessa tre produkter: Noisetter av Lantgris innerfilé, Pepparkryddade noisetter av nöt ytterfilé och Tunn filé av nöt. Den sistnämnda – Tunn filé av nöt – görs av ytterfilé som mognadslagras i minst två veckor så att köttet blir riktigt mört. Tunn filé av nöt är okryddat, färskt kött som inte varit nedfryst. Noisetter av Lantgris är snabba att tillaga, passligt stora och går enkelt att tillreda i stekpannan, på grillen eller i ugnen. Noisetterna av Lantgris är naturella, så man kryddar dem enligt egen smak. Pepparnoisetterna av nöt är färdigkryddade med svartpeppar.

Marraskuun uutuudet 2

Sist på vår nyhetslista för november är Saltad biffilé av nöt. Av det här köttet kan du göra många goda maträtter. Nästa gång du är och handlar, spana in våra nyheter.