Siirry sisältöön
Maaraskuun uutuudet

Marraskuun uutuudet

Vaikka marraskuu on täällä Suomessa usein harmaa ja sateinen, niin kyllä siihen muutamia valonpilkahduksia silti mahtuu. Tällä kertaa valoa tuovat muutamat uudet tuotteet, jotka ovat nyt saatavillanne.

Marraskuun uutuudet

Joulu lähestyy ja sen mukana myös joulun kausituotteista on valikoimaan palannut huippusuosittu Juhla Braunschweig. Braunschweig-lenkki on todellinen meetvurstivalmistuksen taidonnäyte. Käsityönä tehtävässä lenkissä on erittäin hieno ja syvä maku, joka on aidon leppäsavustuksen ja juuri sopivan rasvaisuuden ansiota. Pitkä jälkikypsytys kruunaa maun. Braunschweig on erittäin kysytty joulutuote ja uusitussa pakkauksessa se on mukava antaa vaikkapa lahjaksi.

Marraskuun uutuudet 1

Uutena tuotteena olemme tuoneet tarjolle Maatiaispossun yrtti-pippuri kareen. Tämä laadukas, ulkofileestä tehty uutuus valmistetaan uunipaistien tapaan. Hennossa yrtti-pippuri –mausteessa on mukana musta- ja viherpippuria, salviaa, paprikaa, rosmariinia, sipulia, persiljaa ja valkosipulia. Tämä kare on murea uunipaisti, jonka makua luu mehevöittää mukavasti.

Marraskuun uutuudet 3

Tuoreissa skin-pakkauksissa on tarjolla kolme erilaista tuotetta: Maatiaispossun noisetti sisäfileestä, Naudan pippurinen noisetti ulkofileestä ja Naudan ohutfilee. Näistä viimeinen –Naudan ohutfilee – tehdään ulkofileestä, jota raakakypsytetään vähintään kaksi viikkoa lihan mureuttamiseksi. Ohutfilee on tuoretta, maustamatonta ja pakastamatonta lihaa. Maatiaispossun noisetit ovat puolestaan nopeasti kypsennettäviä, sopivankokoisia pihvejä, jotka on kätevä kypsentää pannulla, grillissä tai uunissa. Maatiaispossun noisetit ovat maustamattomia, joten ne voi maustaa haluamallaan tavalla. Naudan pippuriset noisetit ovat puolestaan valmiiksi maustettu aromikkaalla mustapippurilla.

Marraskuun uutuudet 2

Viimeisenä marraskuun uutuuksien listalla on Naudan suolattu pihvifilee. Naudan ulkofileestä valmistettu pihvifilee mehevöitetään paistovalmiiksi juuri sopivalla määrällä suolaa ja vettä. Tästä saat tehtyä monenlaista herkkuruokaa. Kun seuraavan kerran käyt ostoksilla, niin koitapa tähyillä näitä uutuuksiamme.