Riktig länkkorv i naturtarm utan tillsatsämnen
Hösten nyhetslänk är Riktig länkkorv i naturtarm utan tillsatsämnen.
En länkkorv för dom som värdesätter kvalitet, äkthet och tillsatsfria produkter– utan att vilja pruta på den goda smaken. Naturliga, rejäla råvaror. 100 % finländskt, GM-fritt gris- och nötkött från våra familjegårdar. Kryddad med havssalt.
Länkkorven är god som sådan, kall och varm. Goda bakelser gör du av den i en handvändning. Här ett par enkla recept att bjuda på i kaffebordet.
Korvmuffins
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
3,5 dl mjölk
125 g Riktig länkkorv i naturtarm utan tillsatsämnen
4 soltorkade tomater
Riven ost att strö ovanpå.
Tärna länkkorven och de soltorkade tomaterna. Rör ingredienserna till en jämn smet. Sätt i muffinsformar och strö på riven ost. Grädda i 175 grader ca 20 minuter.
Korv rosor
500 g Riktig länkkorv i naturtarm utan tillsatsämnen
1 pkt smördeg
2 dl riven ost
ketchup
Skär degen itu på längden. Skiva korven och placera på degen så att en del av korvskivorna blir utanför degen. Sätt på lite ketchup och riven ost. Rulla ihop till en rulle, fäst fogen väl. Ställ på en plåt stående eller sätt i muffinsformar. Grädda i 220 grader ca 20 min.