Hoppa till innehållet
Kesän uutuudet 5

Sommarens nyheter

Sommaren knackar på dörren och vi grillälskare på Snellman har för länge sedan inlett grillsäsongen. Första maj firade vi med att utöka vårt korvsortiment med ett antal spännande nyheter. Om du inte redan plockat fram grillen rekommenderar vi att du gör det och testar våra spännande korvnyheter! Hur låter till exempel All Natural Kebabkorv eller Skinnfri Iivari med ost?

Förutom att erbjuda nya produkter vill vi också kontinuerligt förbättra smaken, strukturen och utseendet på våra befintliga produkter. Denna gång har vi förbättrat grillkorvsfavoriterna Eetvartti och Iivari. Nu väntar härliga grillkvällar med ännu bättre och naturligare grillkorv.

ALL NATURAL KEBAB

I produktserien All Natural finns nu en spännande nyhet, nämligen kebabkorv! Alla älskar kebab, så det är väl klart att kebab också ska finnas som korv. Kebabkorven är kryddad med bl.a. svartpeppar, vitlök och spiskummin. Äkta kebab som vi tillverkar helt utan tillsatser. Korven innehåller endast nötkött och sprutas i fårtarm, den passar därför också utmärkt till dem som inte äter griskött. All Natural Kebab är en smal korv med lagom grov struktur som ger ett perfekt tuggmotstånd.

Korven blir god på grillen men det går också utmärkt att steka den i stekpanna eller ugn. Testa vår kebabkorv i hot dog eller med ugnsrostade grönsaker och halloumi. Precis som de övriga All Natural-korvarna kan kebabkorven användas mångsidigt matlagningen och är makalöst god i pytt och grytor.

I och med att kebabkorven lanserade förnyade vi också förpackningsdesignen till våra All Natural-produkter. På den nya, fräscha designen är produktnamnet ännu tydligare och produktinfon hittas lättare när den nu är placerad nere på framsidan av förpackningen.

AUTO-DRAFT

SKINNFRI IIVARI MED ELLER UTAN OST

Vår skinnfria grillkorv ha gått och blivit en del av Iivari- och Eetvartti-produktfamiljen och kallas nu Skinnfri Iivari. Den fick samtidigt också en ny förpackningsdesign. Nyhet i produktfamiljen är Skinnfri Iivari med ost, som innehåller 14 % finländsk Emmental och Edam ost. En riktigt saftig och precis lagom ostig grillkorv!

När vi utvecklade Skinnfri ost Iivari passade vi samtidigt på att förbättra recepten för alla våra Iivari-korvar. Nu är de smakligare än någonsin med endast äkta kryddor som smaksättning. Skinnfri Iivari-korvarna har en len och härlig struktur och passar perfekt till barnfamiljer och alla andra som föredrar finmalda grillkorvar som man slipper skala. Förutom till grillning passar korvarna också mycket bra till vardagsmatlagningen, till exempel som ugnskorv eller i soppor och såser.

Kuoreton IivariKuoreton juusto iivari

NYA, NATURLIGARE EETVARTTI OCH IIVARI

Vi tillverkar våra grillkorv som om vi gjorde dem åt oss själva. Det ska vara äkta råvaror, mycket kött, ingen svål, natriumglutamat eller tillsatt fosfat och så lite tillsatsämnen som möjligt. Innehållsförteckningarna ska också vara lätta att förstå. Eetvartti och Iivari har nu fått ännu bättre smak och kortare innehållsförteckningar.

De nya recepten innehåller inget tillsatt socker eller glukos. Den goda smaken fås tack vare äkta kryddor och råvaror och rikligt med inhemskt kött. Grillkorvarnas produktutveckling är ett bra exempel på ständig produktförbättring när den är som bäst.

Sommarens nyheter

EETVARTTI MED RÖKT OST

I och med att vi förbättrade smaken på våra Eetvartti och Iivari grillkorvar förnyade vi också designen och storleken på förpackningarna. På den nya förpackningen finns nu också diamantformen som är bekant från andra Snellman-förpackningar. Produktnamnet är större och tydligare och all produktinformation finns i nedre kanten på framsidan av förpackningen. Vi har också samlat alla produktdetaljer tydligt i en infobalk nere i högra hörnet.

Nyhet i Eetvartti-familjen är Eetvartti med rökt ost. En saftig korv med grov struktur och delikat smak av rökt inhemsk ost. Osten röks, liksom korven, med äkta alrök och har en mjuk och fyllig smak. Denna korv är en riktig höjdare på alla ostälskares grillar.

Med de här nyheterna och produktförbättringarna vill vi önska dig en skön sommar med många utsökta grillstunder!

Juusto Eetvartti