Siirry sisältöön
Kesän uutuudet 5

Kesän uutuudet

Kesä kolkuttelee ovella ja me grillaukseen hurahtaneet Snellmanilaiset olemme jo kauan sitten aloittaneet grillikautemme. Vappua juhlimme tuomalla valikoimaan uusia jännittäviä makkaroita. Jos et ole vielä noutanut grilliäsi varastosta, niin nyt on oikea aika. Saammeko suositella, että vihit grillisi käyttöön uusilla makkaroillamme? Miten maistuisi Kebabmakkara tai Kuoreton juustoiivari?

 Uusien tuotteiden ohella haluamme myös jatkuvasti parantaa tuotteidemme makua, rakennetta ja ulkonäköä. Tällä kertaa olemme tehneet parannuksia suosikkimakkaroihimme, Eetvarttiin ja Iivariin. Nyt saa nauttia ihanista grilli-illoista paremman, luonnollisemman grillimakkaran parissa.

ALL NATURAL KEBAB

All Natural -tuotesarjassa on uusi mielenkiintoinen uutuus: Kebabmakkara. Koska kaikki rakastavat kebabia, on selvää, että sitä pitää löytyä myös makkarana. Kebabmakkara on maustettu mm. mustapippurilla, valkosipulilla ja juustokuminalla. Kyseessä on aito kebab, jonka me valmistamme ilman lisäaineita. Makkarassa on ainoastaan naudanlihaa ja se on ruiskutettu lampaansuoleen ja siksi se sopii myös niille, jotka eivät syö sianlihaa. All Natural Kebabmakkara on ohut makkara, jossa on sopivan karkea rakenne. Se takaa täydellisen purentavastuksen.

Makkara toimii hyvin grillissä, mutta sopii loistavasti myös paistinpannulle tai uuniin. Kokeile Kebabmakkaraamme Hot Dogissa tai uunipaahdettujen vihannesten ja halloumin kera. Aivan kuten muutkin All Natural -makkaramme, voi Kebabmakkaraa käyttää monipuolisesti ruoanlaitossa ja se toimii verrattomasti erilaisissa pata- ja pannuruoissa.

Lanseerasimme yhtä aikaa Kebabmakkaran kanssa uuden ulkoasun kaikille All Natural -tuotteidemme pakkauksille. Uudessa, raikkaassa ulkoasussa on tuotenimi esillä selvemmin ja tuotetiedot löytyvät helpommin, kun ne on nyt painettu pakkauksen etupuolelle.

AUTO-DRAFT

KUORETON IIVARI, JUUSTOLLA TAI ILMAN

Kuorettomat grillimakkaramme on nyt otettu osaksi Iivari ja Eetvartti -tuoteperhettä. Uusi nimi on siis Kuoreton Iivari. Myös niiden pakkausten ulkoasu on uudistettu. Tuoteperheen uusin tulokas on Kuoreton juusto Iivari, jossa on 14% suomalaista emmental- ja edamjuustoa. Täydellisen mehukas ja sopivan juustoinen grillimakkara!

Samalla kun kehitimme Kuorettoman juustoiivarin päivitimme myös reseptit kaikille Iivari-makkaroille. Nyt ne ovat maukkaampia kuin koskaan ja niissä on ainoastaan aitoja mausteita makua tuomassa. Kuorettomilla Iivari-makkaroilla on ihanan sileä rakenne ja ne sopivat erinomaisesti lapsiperheille ja kaikille muillekin, jotka pitävät sileärakenteisesta makkarasta, jota ei tarvitse kuoria. Grillauksen ohella nämä makkarat sopivat hyvin myös arkiseen ruoanlaittoon, esimerkiksi uunimakkaroihin, keittoihin ja kastikkeisiin.

Kuoreton IivariKuoreton juusto iivari

UUdet, LUONNOLLISEMmat EETVARTTI JA IIVARI

Tehdään niin kuin itselle tehtäisiin. Se pätee myös grillimakkaroihin. Se tarkoittaa aitoja raaka-aineita, paljon lihaa, ei kamaraa, natriumglutamaattia tai lisättyä fosfaattia ja niin vähän lisäaineita kuin mahdollista. Ainesosaluettelon pitää olla helppotajuinen. Eetvartti ja Iivari ovat maultaan nyt parempia ja niiden ainesosaluettelo on lyhyempi.

Uudessa reseptissä ei ole lisättyä sokeria tai glukoosia. Hyvä maku on nyt aitojen mausteiden, hyvien raaka-aineiden ja korkean lihapitoisuuden ansiota. Grillimakkaroiden tuotekehitys on hyvä esimerkki siitä, mitä jatkuva parantaminen tuotteiden kohdalla merkitsee.

Kesän uutuudet 7

Savujuusto Eetvartti

Parantuneen maun myötä myös Eetvartti ja Iivari -grillimakkaroidemme pakkaukset uudistettiin. Nyt myös makkaroissa on mukana muista pakkauksista tuttu timanttikuviomme. Tuotenimi in selkeämpi ja kaikki tuotetiedot löytyvät selkeästi infopalkista vasemmasta alakulmasta.

Eetvartti-perheen uusin tulokas on Savujuusto Eetvartti. Se on mehukas makkara, jossa on karkeampi rakenne ja hienovarainen kotimaisen savujuuston maku. Sekä juusto että makkara savustetaan aidolla leppäsavulla ja siinä on pehmeä ja täyteläinen maku. Tämä on juustonystävän herkku!

Näiden uusien tuotteiden ja tuoteparannusten myötä toivotamme teille ihanaa kesää ja onnistuneita grillihetkiä!

Juusto Eetvartti