Innerfilé av lantgris
”Spontan trädgårdsfest? Krydda grisinnerfilén med grillkrydda, vira in den i folie, släng den på grillen eller i ugnen och servera. Urenkelt och supergott!” – Annika, packare
Kötthalt
100 %
Vikt
600 g
Näringsinnehåll / 100 G
Energi: 480 kJ / 115 kcal
Fett: 2.80g
- varav mättat: 1.40g
Kolhydrater: 0.00g
- varav sockerarter: 0.00g
Kostfiber: 0.00g
Protein: 22.00g
Salt: 0.20g
Laktos: 0.00g / 100g
Ingredienser
Finländskt griskött.
Tillredningsförslag
Tag köttet i rumstemperatur 1/2 timme innan stekning. Krydda efter egen smak. Bryn ytorna i en het stekpanna och stick en stektermometer i köttets mitt. Stek i ugn 175 °C ca 40 min tills termometern visar 72 °C. Låt köttet dra sig i ca 10 minuter innan servering.
Egenskaper
- Fosfatfri
- Glutenfri
- Laktosfri
- Mjölkfri
- Proteinrik
- Utan tillsatsämnen
“Filéer och stekar är det bästa man får av finländskt kött. Det gmo-fria köttet kommer direkt från våra familjegårdar hit till Jakobstad. Här skärs köttet för hand av våra professionella styckare. I denna produktkategori finns något för alla smaker.”
Robert, produktuvecklare
Skriv en recension