Hoppa till innehållet
Snabba och krispiga filéflarn av lantgris teriyaki twist 350 g
Snabba och krispiga filéflarn av lantgris teriyaki twist 350 g

Snabba och krispiga filéflarn av lantgris teriyaki twist 350 g

Krispigt panerade filéflarn av lantgris med en Teriyaki twist-sås ger dig smaken av den asiatiska restaurangvärlden direkt till ditt hemmakök. Såsen är en perfekt blandning av sötma, kryddighet och sting. Flarnen går enkelt och snabbt att tillreda krispiga i en airfryer, på stekpannan eller i ugn. Såsen som följer med i förpackningen rör du ner i flarnen. Testa som snabbmat med nudlar, ris eller sallad.

61%

350g

Produktinformation

Ingredienser
Panerat griskött 300 g: Finländsk gris ytterfilé, majsgryn, vatten, rapsolja, majsmjöl, risstärkelse, majsstärkelse, salt, kryddor (svartpeppar, paprika, lökpulver, vitlök), paprikaextrakt, antioxidationsmedel (E331), socker, rödvinsvinäger, glukos, ättika. Kryddsås: SOJASÅS (vatten, sojaböna, VETE, salt), vatten, socker, glukos-fruktossirap, sockersirap, modifierad majsstärkelse, SESAMOLJA, chili, salt, konserveringsmedel (E202), kryddor (ingefära, vitlök), vitlök, antioxidationsmedel (E330), färgämne (E150d).

Produktnummer
15107

EAN-kod
6409620015885

Näringsinnehåll

Energi kcal 186 kcal
Energi kJ 778 kJ
Fett 8.5 g
- varav mättat fett 1.6 g
Kolhydrat 13 g
- varav sockerarter 4.2 g
Protein 14 g
Fiber 0.6 g
Salt 1.8 g
Laktos 0 g

Tillredningstips

I airfryer: Grädda i 180 °C i ca 8 minuter. Blanda såsen med de kokta flarn och servera genast. I ugnen: Grädda filéflarn i 225 °C i ca 10 minuter. Blanda såsen med de kokta flarnen och servera genast. I en panna: Hetta upp ca 2 msk olja i en panna och stek flarnen, vänd då och då, i ca 3 – 4 minuter. Lägg de kokta flarnen på en plåt på hushållspapper en stund. Blanda såsen med köttet och servera genast.