Snabba och krispiga filéflarn av lantgris teriyaki twist 350 g
Krispigt panerade filéflarn av lantgris med en Teriyaki twist-sås ger dig smaken av den asiatiska restaurangvärlden direkt till ditt hemmakök. Såsen är en perfekt blandning av sötma, kryddighet och sting. Flarnen går enkelt och snabbt att tillreda krispiga i en airfryer, på stekpannan eller i ugn. Såsen som följer med i förpackningen rör du ner i flarnen. Testa som snabbmat med nudlar, ris eller sallad.
Köttinnehåll
61%
Vikt
350g
Produktinformation
Ingredienser
Panerat griskött 300 g: Finländsk gris ytterfilé, majsgryn, vatten, rapsolja, majsmjöl, risstärkelse, majsstärkelse, salt, kryddor (svartpeppar, paprika, lökpulver, vitlök), paprikaextrakt, antioxidationsmedel (E331), socker, rödvinsvinäger, glukos, ättika. Kryddsås: SOJASÅS (vatten, sojaböna, VETE, salt), vatten, socker, glukos-fruktossirap, sockersirap, modifierad majsstärkelse, SESAMOLJA, chili, salt, konserveringsmedel (E202), kryddor (ingefära, vitlök), vitlök, antioxidationsmedel (E330), färgämne (E150d).
Produktnummer
15107
EAN-kod
6409620015885
Näringsinnehåll
Energi kcal | 186 kcal |
Energi kJ | 778 kJ |
Fett | 8.5 g |
- varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 13 g |
- varav sockerarter | 4.2 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 0.6 g |
Salt | 1.8 g |
Laktos | 0 g |
Tillredningstips
I airfryer: Grädda i 180 °C i ca 8 minuter. Blanda såsen med de kokta flarn och servera genast. I ugnen: Grädda filéflarn i 225 °C i ca 10 minuter. Blanda såsen med de kokta flarnen och servera genast. I en panna: Hetta upp ca 2 msk olja i en panna och stek flarnen, vänd då och då, i ca 3 – 4 minuter. Lägg de kokta flarnen på en plåt på hushållspapper en stund. Blanda såsen med köttet och servera genast.