Hoppa till innehållet
Efterrätt med plommonsmak

Efterrätt med plommonsmak

5min

6

Lätt

Vad är en julmiddag utan plommonefterätt? Herr Snellmans recept, varsågod!

Ingredienser

Efterrätt med plommonsmak
  • 250 g kvarg
  • 2 dl grädde
  • 300 g plommonmarmelad

Instruktioner

Vispa grädden och tillsätt resten av ingredienserna. Tillsätt socker vid behov.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 125 g
Energi 692 kJ / 165 kcal 865 kJ / 206 kcal
Fett 7.1 g 8.9 g
- varav mättat fett 2.2 g 2.7 g
Kolhydrat 20.6 g 25.8 g
- varav sockerarter 20.3 g 25.4 g
Protein 4 g 5 g
Fiber 0.5 g 0.7 g
Salt 0.1 g 0.2 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan