Knackkorv & potatissallad

Nakit & perunasalaatti 1
4

Ingredienser

  • 1 pkt Herr Snellmans All natural knackkorv
  • 8 mjuka vetetortillas (Stand´n´Stuff)
Tysk potatissallad:
  • 1 drygt kilo fast potatis
  • vatten, salt
  • 2-3 salladslökar
  • 2–3 msk kapris
Oljesås:
  • 0.666667 dl olja
  • 3 msk vit balsamvinäger
  • 2 tsk grov dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • nypa svartpeppar
  • 2 tsk socker
  • senap och/eller ketchup
  • persilja och ruccola

Knackkorv & potatissallad — Gör så här

  1. Tillred potatissalladen först. Koka potatisen med skalen på, och skala när de hunnit svalna. Skär potatisen och hacka gräslöken. Blanda ihop oljesåsens ingredienser. Blanda alla ingredienser och låt salladen stå och dra i sig ett par timmar innan servering.
  2. Värm knackkorvarna. Koka vatten och ta bort kastrullen från spisen. Lägg knackkorvarna i det varma vattnet. Knackkorvarna är klara när de stiger till ytan.
  3. Fyll tortillaformarna med potatissallad och lägga knackkorvarna ovanpå. Om du vill kan du toppa portionen med senap och/eller ketchup.
  4. Garnera med hackad persilja eller lite ruccola.
Korvar All Natural

”Våra All Natural-produkter är helt tillsatsfria. Det kanske låter enkelt, men det innebar många års arbete för att få produkterna så bra som vi ville ha dem. Lösningen var i slutändan att tillsätta ännu mera kött och testa olika kryddblandningar. Nu kan man enkelt konstatera att det minsann lönade sig.”

Kim, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer