Nakit & perunasalaatti

Nakit & perunasalaatti 1

Nakit ja perunasalaatti on yksi perinteisimmistä nakkiruoista. Tässä ohjeessa klassikko on kuitenkin viety seuraavalle tasolle, sillä nakit ja perunasalaatti tarjoillaan tortillalätyiltä. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 1 pkt Herra Snellmanin All natural nakkeja
  • 8 pehmeää vehnätortillaa (Stand´n´Stuff)
Saksalainen perunasalaatti:
  • reilu kilo kiinteitä perunoita
  • vettä, suolaa
  • 2-3 kevätsipulia
  • 2–3 rkl kapriksia
Öljykastike:
  • 0.6 dl öljyä
  • 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • 2 tl karkeaa dijonsinappia
  • 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 2 tl sokeria
  • sinappia ja/tai ketsuppia
  • lehtipersiljaa tai rucolaa

Nakit & perunasalaatti — Ohje

  1. Valmista ensin perunasalaatti. Keitä perunat kuorineen ja kuori haaleina. Kuutioi perunat, silppua kevätsipulit. Sekoita öljykastikkeen ainekset ravistamalla. Sekoita kaikkia ainekset keskenään ja anna maustua parin tunnin ajan ennen tarjoilua.
  2. Kuumenna nakit. Kiehauta vesi ja ota kattila pois liedeltä. Pane nakit kuumaan veteen. Kun nakit nousevat veden pinnalle, ne ovat kuumia.
  3. Täytä tortillat perunasalaatilla ja pane päälle nakit. Viimeistele halutessasi annos sinapilla ja/tai ketsupilla.
  4. Koristele silputulla persiljalla tai muutamalla rucolanlehdellä.

Arvioi

Jaa

Kommentit