Hoppa till innehållet
Körsbärsmarinad

Körsbärsmarinad

12

Körsbär, Worcestershire-sås och senap lägger grunden för en härligt smakupplevelse.

Ingredienser

  • 2 dl körsbär
  • 50 g smör
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 0.5 dl ketchup
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl äppelvinäger
  • 0.5 dl rörsocker
  • 2 msk senap
  • 3 msk Worcestershire-sås

Instruktioner

Kärna körsbären och dela bären. Koka körsbären i smör på låg värme ca 5 minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och låt puttra ca en halv timme.

Ifall du vill kan du köra den svalnade marinaden i en mixer för en slätare marinad.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan