Siirry sisältöön
Kirsikkamarinadi

Kirsikkamarinadi

12

Kirsikkainen marinadi lihalle. Tässä yhdistelmässä on sopivassa suhteessa suolaista ja makeaa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä! Ota kokeiluun ja nauti.

Ainekset

  • 2 dl kirsikoita
  • 50 g voita
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl pippuria
  • 2 valkoispulinkynttä
  • 0.5 dl ketsuppia
  • 1 dl vettä
  • 0.5 dl omenaviinietikkaa
  • 0.5 dl ruokosokeria
  • 2 rkl sinappia
  • 3 rkl Worcestershire-kastiketta

Ohje

Poista kirsikoista siemenet ja halkaise kirsikat. Keitä kirsikoita voissa miedolla lämmöllä noin 5 min.

Lisää muut ainekset ja anna porista puoli tuntia. Halutessasi voit laittaa hieman jäähtyneen marinadin monitoimikoneeseen ja ajaa tasaiseksi.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle