Hoppa till innehållet
Lapskojs med knackkorv

Lapskojs med knackkorv

Riktig skinnfri knackkorv 280 g

6

1h tillagningstid + 1h total tid

Lätt

En variation av den traditionella lapskojsen.

Ingredienser

Lapskojs med knackkorv

Instruktioner

Gör först potatismosen, antingen själv eller av färdigt mospulver. Skär korven i bitar och bryn dem i en stekpanna. Blanda alla ingredienser och sätt i en ugnsform. Grädda i 200 grader ca 20-30 min tills ytan fått en fin färg.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 200 g
Energi 602 kJ / 144 kcal 1205 kJ / 289 kcal
Fett 8.5 g 17 g
- varav mättat fett 2.9 g 5.8 g
Kolhydrat 11 g 22 g
- varav sockerarter 1.3 g 2.6 g
Protein 6 g 11 g
Fiber 0.7 g 1.4 g
Salt 1.1 g 2.2 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan