Lapskojs med knackkorv

Nakki-perunasoselaatikko 1

En variation av den traditionella lapskojsen.

6

Ingredienser

  • 1 pkt Riktig knackkorv
  • 1 kg potatismos
  • 1 ägg
  • vitpeppar
  • salt

Lapskojs med knackkorv — Gör så här

  1. Gör först potatismosen, antingen själv eller av färdigt mospulver. Skär korven i bitar och bryn dem i en stekpanna. Blanda alla ingredienser och sätt i en ugnsform. Grädda i 200 grader ca 20-30 min tills ytan fått en fin färg.
Riktiga knackorvar

“Hemligheten bakom våra Riktiga knackkorvar är att de innehåller mera kött och mindre tillsatsämnen. Och naturligtvis också det att vi aldrig använder maskinurbenat kött, svål – alltså grisskinn, tillsatt fosfat eller natriumglutamat. En god knackkorv känner man igen när man smakar på den och precis så är det också med Riktig knackkorv.

Tore, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer