Ugnskorv med getost

Uunilenkki vuohenjuustolla 1

Ugnskorv är som bäst då den tillreds av Riktig länk som innehåller mycket kött. Riktig länk tillverkas som om man gjorde den åt sig själv. Därför innehåller den mera kött och mindre tillsatsämnen. Herr Snellmans recept, varsågod!

4

Ingredienser

  • 400 g Riktig länk
  • 180 g getost
  • 1 tomat
  • 1 rödlök
  • 150 g emmentaler ost, riven

Ugnskorv med getost — Gör så här

  1. Gör djupa snitt i korven. Skär tunna skivor av löken, tomaten och getosten, fyll snitten i korven. Strö på riven ementaler ost. Grädda i ugn, 220 grader ca 15 min. Severa med en grönsallad.
Riktig lankkorv

”Vi tänkte att även en riktigt traditionell finländsk produkt som länkkorven kan bli ännu bättre. På så sätt uppstod idén om Riktig länkkorv, som innehåller rikligt med finländskt kött och så lite tillsatsämnen som möjligt. Vi provsmakade oss fram och kunde konstatera att slutresultatet blev mycket bra!”

Robert, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer