Hoppa till innehållet
Ugnskorv med getost

Ugnskorv med getost

25min (varav 10min aktiv)

4

Lätt

Ugnskorv är som bäst då den tillreds av Riktig länk som innehåller mycket kött. Riktig länk tillverkas som om man gjorde den åt sig själv. Därför innehåller den mera kött och mindre tillsatsämnen. Herr Snellmans recept, varsågod!

Ingredienser

Ugnskorv med getost
  • 1 pkt Snellman Riktig länk i naturtarm 400 g
  • 180 g getost
  • 1 tomat
  • 1 lök
  • 150 g emmental ost, riven

Instruktioner

Gör djupa snitt i korven. Skär tunna skivor av löken, tomaten och getosten, fyll snitten i korven. Strö på riven ementaler ost. Grädda i ugn, 220 grader ca 15 min. Severa med en grönsallad.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 200 g
Energi 1132 kJ / 273 kcal 2264 kJ / 546 kcal
Fett 22.3 g 44.7 g
- varav mättat fett 11.8 g 23.7 g
Kolhydrat 2.7 g 5.4 g
- varav sockerarter 1.3 g 2.7 g
Protein 16 g 32 g
Fiber 0.3 g 0.7 g
Salt 1.3 g 2.6 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan