Hoppa till innehållet
Waldorf smörgås

Waldorf smörgås

4

Wow, vilken Waldorf!

Ingredienser

  • 4 semlor med vallmofrön
  • bordsmargarin
  • 4 msk valnötter
  • 0.5 dl finhackad bladselleri
  • 1 skalat och urkärnat äpple
  • 125 g blåmögelost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa peppar
  • 10 skivor Snellman pepparskinka
  • lollo rosso
  • körsbärstomater

Instruktioner

Tärna äppel och bladselleri. Krossa nötterna, men spara några nötter till dekoration. Rör ut crème fraiche och blanda i selleri, valnötter och äppel. Smaka av med salt och peppar 2. Dela och bred bordsmargarin på bröden. Sätt på sallad, pepparskinka och creme fraicheröran

Dekorera med valnötter och körsbärstomater.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan