Waldorf smörgås

Waldorfin sämpylä 1

Wow, vilken Waldorf!

4 15 min

Ingredienser

  • 4 semlor med vallmofrön
  • bordsmargarin
  • 4 msk valnötter
  • 0.5 dl finhackad bladselleri
  • 1 skalat och urkärnat äpple
  • 125 g blåmögelost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa peppar
  • 10 skivor Snellman pepparskinka
  • lollo rosso
  • körsbärstomater

Waldorf smörgås — Gör så här

  1. Tärna äppel och bladselleri. Krossa nötterna, men spara några nötter till dekoration. Rör ut crème fraiche och blanda i selleri, valnötter och äppel. Smaka av med salt och peppar 2. Dela och bred bordsmargarin på bröden. Sätt på sallad, pepparskinka och creme fraicheröran
  2. Dekorera med valnötter och körsbärstomater.
Palagg-Tuntunna helköttsuppskärningar

”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.

Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”

Kai, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer