Waldorf smörgås
Wow, vilken Waldorf!
4
15 min
Ingredienser
-
- 4 semlor med vallmofrön
- bordsmargarin
- 4 msk valnötter
- 0.5 dl finhackad bladselleri
- 1 skalat och urkärnat äpple
- 125 g blåmögelost
- 2 dl crème fraiche
- 1 nypa salt
- 1 nypa peppar
- 10 skivor Snellman pepparskinka
- lollo rosso
- körsbärstomater
Waldorf smörgås — Gör så här
-
- Tärna äppel och bladselleri. Krossa nötterna, men spara några nötter till dekoration. Rör ut crème fraiche och blanda i selleri, valnötter och äppel. Smaka av med salt och peppar 2. Dela och bred bordsmargarin på bröden. Sätt på sallad, pepparskinka och creme fraicheröran
- Dekorera med valnötter och körsbärstomater.
”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.
Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”
Kai, Produktutvecklare