Waldorfin sämpylä
Vau, mikä Waldorf! Tämä herkkuleipä on nopea valmistaa, jotta sinä pääset nauttimaan upeista mauista mahdollisimman vaivattomasti. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
-
- 4 unikonsiemensämpylää
- margariinia
- 4 rkl saksanpähkinöitä
- 1 dl varsiselleriä hienonnettuna
- 1 omena kuorittuna
- 125 g sinihomejuustoa
- 2 dl crème fraichea
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus pippuria
- 1 pkt Ohuen ohut pippurinen kinkku
- lollo rossoa
- kirsikkatomaatteja
Waldorfin sämpylä — Ohje
-
- Kuutioi omena ja varsiselleri
- Murskaa saksanpähkinät. Jätä muutama kokonainen pähkinä koristeluun
- Notkista creme fraiche ja sekoita siihen selleri, saksanpähkinät ja omena. Mausta suolalla ja pippurilla
- Halkaise ja voitele leivät. Asettele päälle salaattia, Pippurista kinkua ja creme fraiche -tahnaa
- Koristele saksanpähkinöillä ja kirsikkatomaateilla.
“Me tuotiin nämä ohuen ohuet leikkeleet ensimmäisenä markkinoille 2000 -luvun alussa. Kaikissa meidän ohuen ohuissa leikkeleissä on korkea lihapitoisuus, yli 80 %. Kaikki savustetut leikkeleet savustetaan aidolla leppäsavulla. Siivut on taitettu ja aseteltu pakkaukseen limittäin, jonka ansiosta ne irtoavat toisistaan helposti. Näissä on aidosti ohuet siivut. Missään Snellmanin tuotteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä kamaraa ja me tehdään ne 100 % suomalaisesta lihasta. Näissä on erittäin tasianen väri, eikä näissä ole liikaa sattumia. Siipikarjatuotteissa on erittäin vähän lisäaineita ja kokolihaleikkeleet ovat todella proteiinipitoisia.”
Kai, tuotekehittäjä