Lehtipihvin paistaminen

Lehtipihvin paistaminen pannulla onnistuu vaivattomasti ja lopputulos on maukas, kunhan vain muistaa muutaman hyvän säännön. Ensinnäkin liha tulee ottaa huoneenlämpöön noin puolituntia ennen paistoa ja toisekseen on syytä muistaa, että pannun täytyy olla lämmin ennen kuin asettelet pihvit pannulle. Lue tarkat ohjeet alta.

Valmistusohjeet:

 

 

1. Nosta lehtipihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Kuumenna pannussa tilkka öljyä ja nokare voita. Kun öljyn pinta väreilee ja rasva hieman ruskistuu on pannu tarpeeksi kuuma.

 

 

2. Pane pihvi pannulle. Käännä pihvi kun lihan pintaan nousee lihasnestettä. Lehtipihvi kypsyy noin minuutissa/puoli.

 

 

3. Mausta kypsä pihvi suolalla ja pippurilla.

Muuta mukavaa