Siirry sisältöön
Mitä sinä söisit?

Mitä sinä söisit?

Meillä on muutaman viime vuoden aikana otettu tuotekehityksessä ja tuotteiden valmistuksessa suuria harppauksia eteenpäin ja tulokset ovatkin kaikkien maisteltavissa. Meillä Snellmanilla on periaatteita, joista emme tingi. Haluamme valmistaa tuotteemme mahdollisimman hyvin ja tehdä ne niin kuin itselle tehtäisiin. Ehkäpä on siis paikallaan kerrata vähän mitä oikein on tehty.

1. Teemme Kunnon jauhelihan, suikaleet ja kuutiot tuoreesta pakastamattomasta lihasta

Pakastamattoman jauhelihan, suikaleet ja kuutiot tai niistä tehdyn ruuan voi huoletta pakastaa kotona, koska raaka-ainetta ei ole pakastettu missään vaiheessa valmistusta.

2. Missään tuotteissamme ei käytetä natriumglutamaattia

Koska mielestämme aito maku on parempi kuin maun vahvistaminen keinotekoisesti.

3. Tuotteemme eivät sisällä kamaraa eli siannahkaa

Mielestämme tuotteissa pitää olla kunnon lihaa ja makkarakin maistuu paremmalta ilman kamaraa.

4. Emme käytä koneellisesti eroteltua lihaa

Joskus puhutaan prässilihasta, joka tarkoittaa koneellisesti luista puristamalla irrotettua lihaa. Emme pidä sitä emmekä käytä sitä tuotteissamme.

5. Kokolihaleikkeleissämme on korkea lihapitoisuus ja vähemmän lisättyä vettä

Meidän periaatteenamme on, että kokolihaleikkeleiden lihapitoisuuden tulee olla vähintään 80 %. Sen ansiosta voimme esimerkiksi valmistaa tuotteemme ilman arominvahventeita, kuten natriumglutamaattia (E621). Kun tuotteessa on paljon lihaa, makua vahvistavia lisäaineita ei tarvita.

Listaa tehdessä huomaa, että paljon on tehty, mutta onneksi aina löytyy kehitettävää ja parannettavaa. Meillä Snellmanilla jokainen päivä on uusi haaste ja ruoka-alan muuttuvat trendit ja kuluttajan toiveet ohjaavat tuotteidemme kehitystä koko ajan. Yksi asia ei kuitenkaan muutu. Rakkaus ruokaan ja ruuan valmistamiseen on ja pysyy.

Maukasta viikkoa!