Siirry sisältöön
Ett par ord om vad som på riktigt är så Riktigt med Snellmans riktiga produkter 3

Jokunen sana siitä, miksi Snellmanin Kunnon-tuotteissa on kaikki kunnossa

Snellmanin tuotteen päällä lukeva ”Kunnon” merkitsee aina ainutlaatuista laatua. Voisihan sitä tuotteita helpomminkin tehdä. Heikommista raaka-aineista. Ja halvemmalla. Mutta se ei olisi Snellmanin periaatteiden mukaista.

Kunnon jauheliha, Kunnon pekoni ja Kunnon nakki ovat kaikki osoitus siitä, mitä kunnolla tekeminen meille tarkoittaa.

Tarkastellaanpa vaikka Kunnon jauhelihaa 

Se on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta. Ilmavan pakkauksensa ansiosta Kunnon jauheliha murustuu helposti ja tuoreutensa tähden paistuu eikä kiehu. Kunnon jauhelihan uudistetussa pakkauksessa on 76 % vähemmän muovia edeltäjäänsä verrattuna.

Entä Kunnon pekoni, mikä siitä tekee erityisen?

Ensinnäkin se on aidosti suomalaista: suomalaisen lihan lisäksi se myös valmistetaan Suomessa. Toisekseen sen valmistustapa on ainutlaatuinen. Otetaan maatiaispossun kylkeä, jossa on oikeassa suhteessa lihaa ja rasvaa. Ei liikaa eikä liian vähän, vain tasapainoinen suhde takaa hyvän maun. Kylkeen hierotaan sopiva määrä suolaa ja sokeria, minkä jälkeen lihan annetaan levähtää viisi vuorokautta, jotta suola ehtii imeytyä läpikotaisin.

Ennen huolellista siivuttamista vuorossa on vielä kylmäsavustus, jossa hienot savuaromit saadaan aikaan aidoilla leppälastuilla. Eikä Snellmanin Kunnon pekoniin missään vaiheessa lisätä vettä tai fosfaattia.

Kunnon nakkien salaisuus ei niitä maistaneille ole salaisuus

Nakki on Kunnon nakki vasta kun siinä on lihaa paljon ja lisäaineita vähän. Lihaa Kunnon nakeissa on jopa 90 %. Ja lihan pitää olla hyvää, ei koskaan koneellisesti eroteltua, ei kamaraa eli siannahkaa, eikä Kunnon nakkiin tietenkään lisätä fosfaattia tai natriumglutamaattia.

Siinä keskeisiä periaatteita, joilla Snellmanin Kunnon-tuotesarjaa tehdään. Ja uskallamme väittää, että periaatteet tunnistaa aina, kun Kunnon-tuotteita maistaa.