Bratwurst, hapankaalihauduke ja currykastike

Bratwurst, hapankaalihauduke ja currykastike

Grillattu bratwurst tuo herkulliset terveiset Keski-Euroopasta. Kuten Saksassakin, tarjoilee Herra Snellman bratwurstin hapankaalin ja currykastikkeen kanssa. Nautinnollisia hetkiä hyväksi todetun reseptin parissa. Maistuu parhaiten hyvässä seurassa nautittuna!

4 60 min

Ainekset

  • 2 pakettia Bratwurstia
Kermainen hapankaalihauduke:
  • 1 nokare voita
  • 300 g hapankaalia
  • 1 sipuli
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 ripaus mustapippuria rouhittuna
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus sokeria
  • 1 nippu salviaa
Tumma currykastike:
  • 3 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 2 rkl currya
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 ripaus mustapippuria rouhittuna
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 rkl maizenaa

Bratwurst, hapankaalihauduke ja currykastike — Ohje

  1. Hapankaalihauduke: Huuhtele hapankaali siivilässä juoksevanveden alla. Näin saat liian happamuuden pois kaalista. Leikkaa sipulit lohkoiksi. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista sipulit ja hapankaali kevyesti. Lisää ruokakerma ja hauduta noin 5–10 minuuttia. Mausta pippurilla, suolalla ja ripauksella sokeria.
  2. Currykastike: Yhdistä kastikeainekset kasariin, kuumenna ja suurusta ohrakkaalla tai maizenalla. Muista maustaa reilusti currylla, niin saat kunnolla maistuvan kastikkeen. Pariloi tai grillaa bratwurstit ja tarjoa tirisevän kuumana hapankaalin ja currykastikkeen kanssa.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä