Bratwurst, hapankaalihauduke ja currykastike

Bratwurst, hapankaalihauduke ja currykastike

Grillattu bratwurst tuo herkulliset terveiset Keski-Euroopasta. Kuten Saksassakin, tarjoilee Herra Snellman bratwurstin hapankaalin ja currykastikkeen kanssa. Nautinnollisia hetkiä hyväksi todetun reseptin parissa. Maistuu parhaiten hyvässä seurassa nautittuna!

4 60 min

Ainekset

  • 2 pakettia Bratwurstia
Kermainen hapankaalihauduke:
  • 1 nokare voita
  • 300 g hapankaalia
  • 1 sipuli
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 ripaus mustapippuria rouhittuna
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus sokeria
  • 1 nippu salviaa
Tumma currykastike:
  • 3 dl vettä
  • 1 lihaliemikuutio
  • 2 rkl currya
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 ripaus mustapippuria rouhittuna
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1 rkl maizenaa

Bratwurst, hapankaalihauduke ja currykastike — Ohje

  1. Hapankaalihauduke: Huuhtele hapankaali siivilässä juoksevanveden alla. Näin saat liian happamuuden pois kaalista. Leikkaa sipulit lohkoiksi. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista sipulit ja hapankaali kevyesti. Lisää ruokakerma ja hauduta noin 5–10 minuuttia. Mausta pippurilla, suolalla ja ripauksella sokeria.
  2. Currykastike: Yhdistä kastikeainekset kasariin, kuumenna ja suurusta ohrakkaalla tai maizenalla. Muista maustaa reilusti currylla, niin saat kunnolla maistuvan kastikkeen. Pariloi tai grillaa bratwurstit ja tarjoa tirisevän kuumana hapankaalin ja currykastikkeen kanssa.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit