Siirry sisältöön
Glögipata

Glögipata

Naudan paistisuikale 400 g

4

2h 15min kokonaisaika

Helppo

Jouluinen naudanpaisti on herkullinen pataruoka. Paraskaan pataruoka ei vaadi kalliita aineksi, vaan pitkää hautumisaikaa sekä tuoreita raaka-aineksia. Vaikka jouluinen naudanpaisti vie hieman normaalia enemmän aikaa, on se takuulla vaivan väärti. Pataruoka on hyvä vaihtoehto myös sen vuoksi, että ne ovat usein edullisia ja riittoisia koko perheen ruokia. Pataruoka yleensä paranee seuraavana päivänä lämmitettäessä. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

Ainekset

Glögipata
  • 1 kpl Snellman Naudan paistisuikale 400 g
  • 5 dl glögiä
  • 2 kpl punasipulia
  • 4 rkl vasikanfondia
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 3 tl persiljaa
  • 15 kpl mantelia
  • 1 kpl ripaus kanelia
  • 1 kpl ripaus suolaa

Ohje

Ruskista naudanpaisti padassa tai pannulla. Pilko sipuli. Lisää kaikki ainekset pataan ja anna muhia uunissa 150 °C parin tunnin ajan.

Tarjoile perunamuusin kanssa.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 250 g
Energia 472 kJ / 112 kcal 1179 kJ / 281 kcal
Rasva 4.4 g 10.9 g
- josta tyydyttynyttä 0.8 g 2.1 g
Hiilihydraatit 7.6 g 19.1 g
- josta sokereita 6.8 g 17 g
Proteiini 10 g 25 g
Ravintokuitu 1.2 g 2.9 g
Suola 1.4 g 3.4 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle