 
        
              Glögipata
Naudan paistisuikale 400 g2h 15min
4
Helppo
Ainekset
Glögipata
- 1 kpl Snellman Naudan paistisuikale 400 g
- 5 dl glögiä
- 2 kpl punasipulia
- 4 rkl vasikanfondia
- 4 rkl soijakastiketta
- 3 tl persiljaa
- 15 kpl mantelia
- 1 kpl ripaus kanelia
- 1 kpl ripaus suolaa
Ohje
- 
Ruskista naudanpaisti padassa tai pannulla. Pilko sipuli. Lisää kaikki ainekset pataan ja anna muhia uunissa 150 °C parin tunnin ajan. 
- 
Tarjoile perunamuusin kanssa. 
Ravintosisältö
| / 100g | / Annos 250 g | |
|---|---|---|
| Energia | 472 kJ / 112 kcal | 1179 kJ / 281 kcal | 
| Rasva | 4.4 g | 10.9 g | 
| - josta tyydyttynyttä | 0.8 g | 2.1 g | 
| Hiilihydraatit | 7.6 g | 19.1 g | 
| - josta sokereita | 6.8 g | 17 g | 
| Proteiini | 10 g | 25 g | 
| Ravintokuitu | 1.2 g | 2.9 g | 
| Suola | 1.4 g | 3.4 g | 
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.
 
           
           
          