Grillikylkeä Herra Snellmanin tapaan

Grillikylkeä Herra Snellmanin tapaan 1

Grillikylki kuuluu niihin klassisiin grilliherkkuihin, jotka vaativat hieman esivalmisteluja. Lopputulos on kuitenkin takuulla pienen vaivan arvoinen. Snellmanin Maatiaispossun grillikyljet valmistetaan suomalaisesta gm-vapaasta lihasta. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4

Ainekset

  • 1 rs Snellman Maatiaispossun BBQ grillikylkeä
  • 1.5 l vahvaa lihalientä
Maatiaispossun BBQ Grillikylki 1

Tee näin

  1. Ota liha huoneenlämpöön tunniksi ennen valmistuksen aloittamista. Poista kääre ja laita lihat uunivuokaan. Valuta kiehuvan kuumaa lihalientä pannuun 2–3 sentin kerros. Peitä uunivuoka foliolla. Paista 150 asteessa 1 tunti 30 minuuttia ­– 3 tuntia. Paksumpi uunikylki tarvitsee pidemmän kypsymisajan.
  2. Tarkista uunivuoassa olevan lihaliemen riittävyys paiston aikana, lisää tarvittaessa lientä niin että kyljet pysyvät mehevinä.
  3. Jäähdytä kyljet täysin kylmäksi esim. yön yli jääkaapissa.
  4. Grillaa kylkipalat juuri ennen tarjoilua. Sivele niihin vahvaa ja maukasta kastiketta grillauksen aikana.
  5. Tarjoa esim. sinihomejuusto- tai valkosipulikastikkeen, hyvän leivän ja raikkaan salaatin kanssa.
  6. Resepti toimii myös hyvin Snellmanin Maatiaispossun maustamattoman grillikyljen kanssa.
Ribsit ja kylki

“Nämä meidän ribsit ja kyljet vaatiikin sitten reilusti pidemmän kypsennysajan, mutta kyllä se lopputulos on odottamisen väärti. Ja kaikki nämäkin me tehdään tietenkin tuoreesta suomalaisesta ja vieläpä gm-vapaasta lihasta.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä