Jauheliharisotto sienillä

Jauheliharisotto herkkusienillä

Jauheliharisotto herkkusienillä höystettynä on maukas ja täyttävä ruoka, joka valmistuu nopeasti. Kokeile myös esimerkiksi suppilovahveroita tai rouskuja!

Jauheliharisottoon sopii mainiosti käsinleikatusta, pakastamattomasta ja gm-vapaasta lihasta valmistettu Kunnon paistijauhelihamme, joka sisältää 100 % suomalaista naudan sisä-, ulko-, kulma- ja paahtopaistia.

4

Ainekset

  • 400 g Kunnon paistijauhelihaa
  • 6 dl vettä
  • 1 luomu lihaliemikuutio
  • 3 dl jasmiiniriisiä
  • 1 salottisipuli
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • 0.5 tl kuivattua timjamia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • voita paistamiseen

Jauheliharisotto sienillä — Ohje

  1. Kiehauta vesi ja murenna sekaan lihaliemikuutio. Lisää riisi ja keitä se pehmeäksi (12-14 minuuttia) välillä sekoittaen.
  2. Silppua sipuli hienoksi ja kuullota voissa pannulla.
  3. Pilko sienet karkeaksi ja paista kuullotetun sipulin kanssa.
  4. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista. Mausta pippurilla ja timjamilla.
  5. Sekoita pannulla ainesten joukkoon 1 rkl soijakastiketta.
  6. Kaada riisistä vesi ja anna sen vetäytyä hetken ennen kuin yhdistät sen muiden ainesten kanssa risotoksi.
  7. Tarjoile valmis sieni-jauheliharisotto tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä koristeltuna.

Vinkki!

Myös paella on maukas riisiruoka, etenkin kun siihen laitetaan chorizo-makkaraa. Kokeile!

Kunnon jauheliha

Rakastettu koska ei pakastettu

Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.

On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit