Jauheliharisotto sienillä
Jauheliharisotto herkkusienillä höystettynä on maukas ja täyttävä ruoka, joka valmistuu nopeasti. Kokeile myös esimerkiksi suppilovahveroita tai rouskuja!
Jauheliharisottoon sopii mainiosti käsinleikatusta, pakastamattomasta ja gm-vapaasta lihasta valmistettu Kunnon paistijauhelihamme, joka sisältää 100 % suomalaista naudan sisä-, ulko-, kulma- ja paahtopaistia.
4
Ainekset
-
- 400 g Kunnon paistijauhelihaa
- 6 dl vettä
- 1 luomu lihaliemikuutio
- 3 dl jasmiiniriisiä
- 1 salottisipuli
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 0.5 tl rouhittua mustapippuria
- 0.5 tl kuivattua timjamia
- 1 rkl soijakastiketta
- voita paistamiseen
Jauheliharisotto sienillä — Ohje
-
- Kiehauta vesi ja murenna sekaan lihaliemikuutio. Lisää riisi ja keitä se pehmeäksi (12-14 minuuttia) välillä sekoittaen.
- Silppua sipuli hienoksi ja kuullota voissa pannulla.
- Pilko sienet karkeaksi ja paista kuullotetun sipulin kanssa.
- Lisää pannulle jauheliha ja ruskista. Mausta pippurilla ja timjamilla.
- Sekoita pannulla ainesten joukkoon 1 rkl soijakastiketta.
- Kaada riisistä vesi ja anna sen vetäytyä hetken ennen kuin yhdistät sen muiden ainesten kanssa risotoksi.
- Tarjoile valmis sieni-jauheliharisotto tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä koristeltuna.
Vinkki!
Myös paella on maukas riisiruoka, etenkin kun siihen laitetaan chorizo-makkaraa. Kokeile!
Rakastettu koska ei pakastettu
Snellmanin Kunnon jauheliha on aina tuoretta, pakastamatonta, 100-prosenttisesti suomalaista lihaa perhetiloilta.
On jauhelihaa.
Ja sitten on tätä Kunnon jauhelihaa.